Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Már soha semmi nem lesz olyan...

Már soha semmi nem lesz olyan jó mint régen?

Figyelt kérdés

Meglehet kövezni, de én az MSZP kormány idején voltam tinédzser és bizony gyakran megkönnyezem azokat a 2002-2010 közötti éveket és nem csak a nosztalgia, vagy az elmúlt fiatalság miatt, hanem akkoriban minden jobb volt szerintem. Megvolt mindenünk, szüleim jól kerestek, nagyim kapta a 200 ezres nyugdíjat és gondtalanul éltünk. jutott mindig mindenből az asztalra amit csak megkívántunk. Ha adódott valami betegség néha, akkor egy sokkal normálisabb, emberségesebb egészségügy gondoskodott rólunk, ahol tényleg emberszámba vettek minket, nem úgy mint most... Nekem volt egy jövőképem fiatalon, voltak céljaim, amik egy részét már akkor meg is tudtam valósítani, nem úgy mint most...

Az emberek átlagban sokkal jófejebbek voltak, nem voltak annyira befeszült idegbetegek, mint most... Sokáig tudnám még sorolni miért is volt olyan kedves az a korszak nekem, de feleslegesnek érzem. Most itt vagyok harmincas fejjel tök céltalanul, mert tudom, hogy semmi értelme Magyarországon teperni, mert normális tervekkel úgy is csak külföldön tudnék érvényesülni, idehaza csak az oligarcháknak van esélyük. Én már teljesen elvesztettem a hitemet ezzel az országgal kapcsolatban, szerintem ennek a helynek befellegzett, mert az agilisabb, értelmesebbjei már szinte mind nyugaton vannak, idehaza meg csak az alkesz legalja kezd maradni, tisztelet a kivételnek.

Ti hogyan látjátok ezt? Lehet még jobb valaha..?

2021. febr. 1. 07:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
44%

Akkoriban éltük fel a mostani éveket.

Hitelekből ment a rongyrázás.

2021. febr. 1. 07:37
 2/25 anonim ***** válasza:
84%

Most mennyi a nagyid nyugdíja? Erre csak kíváncsi vagyok.

Azért volt jó, mert akkor voltál fiatal, mindegy, hogy ki volt kormányon.

2021. febr. 1. 07:40
 3/25 A kérdező kommentje:
#2 Már nem él a nagyim, a mostani szuper egészségügynek köszönhetően.
2021. febr. 1. 07:42
 4/25 anonim ***** válasza:
30%
Én a folyamatos villanyár & gázáremelésre emlékszem. Azon imádkozott mindenki csak ne legyen rossazbb. Fizetés persze sosem emelkedett az infláció pedig a mostani 5x-öse volt. Viszont fiatalabb voltam
2021. febr. 1. 07:57
 5/25 meszike91 ***** válasza:
54%
Az átlagember akkor rosszabbul élt. Viszont akkor mindenki ész nélkül vette fel a hiteleket, szóval úgy tűnhetett hogy sok pénze van az embereknek.
2021. febr. 1. 08:16
 6/25 anonim válasza:
63%
Még rosszabb volt régebben mint most.
2021. febr. 1. 08:18
 7/25 anonim ***** válasza:
53%
Én is emlékszem, akkor mindenki sorban vette fel a hiteleket, mert azt állították be trendinek. Jöttek a reklámok, hogy mucuska cseréljük a lakást mert rockbandát alapítunk a gyerekekkel. A vigécek úgy tukmálták rá az emberekre a hiteleket, hogy neked nem is ennyi kell, hanem kétszer annyi. Most svájci idexálás a jó. Mindenkinek megéri. A szomszéd is most veszi fel. Ez a menő. Vették is mint a cukrot kocsira, lakásfelújításra, nyaralásra meg úgy mindenre. Aztán mi lett belőle ? -.-
2021. febr. 1. 08:41
 8/25 anonim ***** válasza:
74%
Ha Gyurcsánykormány idején 200 ezres luxusnyugdíjat kapott a nagyanyád, annak nem a gyurcsánykormány volt az érdeme, hanem a kádárrendszernek történő felszopása. 2002-ben az orvosoknak volt ennyi a bruttó bére, nem a nyugdíjuk.
2021. febr. 1. 08:45
 9/25 anonim ***** válasza:
57%

1-es: "Akkoriban éltük fel a mostani éveket."

A büdös túrót, szép-öcsém!

11 év 2/3 után erre - és így - hivatkozni az érvtelenség és a tehetségtelenség ékes bizonyítéka!

2021. febr. 1. 08:54
 10/25 anonim ***** válasza:
55%

"MSZP kormány idején voltam tinédzser "

Nyilván ez egy helyzet, egy olyan tényező, amiről nem tehetsz, de hidd el, ez sok mindent megmagyaráz, hogy miért délibáb, amit láttál és ahogy megélted.

2021. febr. 1. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!