Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha enged a kormány és kinyitna...

Ha enged a kormány és kinyitnak az éttermek, stb.. az oltások előtt akkor a harmadik hullám keményebb lesz a másodiknál is?

Figyelt kérdés

Nyugaton is már megalezárásokat pedzegetnek , de nagy a nyomás az engedetlen vendéglátósok és a vírustagadók miatt , viszont sok élet forog kockán.

Megmeri lépni a kormány, hogy őszig zárva maradnak ezek a vírusgócpontok vagy elindítják a harmadik hullámot inkább csak ne legyen nagy felháborodás a vendéglátósoktól akik eddig szénné keresték magukat most meg egy kis lejtmenetnél már egyből inkább a pénztárcájuk a fontosabb mint az ember életek

2021. jan. 24. 17:06
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
100%
33-as, pacsi, én 4 országban voltam:D Mennék most is csak külföldön is a legtöbb helyen be van zárva minden, így nem éri meg:S
2021. jan. 25. 10:34
 52/58 anonim ***** válasza:
100%
Ja és jelezném, hogy egyik családtagom vagy barátom sem volt még covidos azok közül akikkel találkoztam, úgyhogy több, mint valószínű, hogy én sem :D
2021. jan. 25. 10:36
 53/58 anonim ***** válasza:
37%
A kérdező nyáron is írogatott ide konstans. Saját bevallása szerint soha nem utazik, nem jár étterembe, meg úgy nagyjából sehova sem, tehát a covid előtt sem volt semmilyen élete, ezért most örül, hogy azokat az emberket is teljesen ellehetetlenítik szociálisan, akik amúgy boldogan élhetnének.
2021. jan. 25. 10:38
 54/58 anonim ***** válasza:

#51 pacsi.

Üdv #33

2021. jan. 25. 10:39
 55/58 A kérdező kommentje:
Látom iskolásokkal vitatkozok akik hétfő délelőtt 10kor ide írogatnak már értem..
2021. jan. 25. 18:09
 56/58 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy ki mikor ír ide bármit, nem jelent semmit.

De az ami kommentjedid alapján lejön rólad.....

Na bújj vissza az ágy alá rettegni

2021. jan. 25. 18:12
 57/58 anonim ***** válasza:
69%

Én 25 éves vagyok, diplomás, úgyhogy ez nem jött be. Nagyon sajnállak.

Képzeld el, mikor vége lesz a Covidnak! Mindenki elutazik a tengerhez, bulizik, szexel, te pedig otthon fogsz ülni, és azt fogod várni, hogy mikor jön egy új mutáció, hogy bezárjanak megint mindent. Szomorú jövőkép. Legalábbis a te szemszögedből.

2021. jan. 25. 18:51
 58/58 manly ***** válasza:
46%
Nem fognak lazítani a 3. hullám alatt mert ez még rosszabb lesz a mutációk miatt.
2021. febr. 22. 12:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!