Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha enged a kormány és kinyitna...

Ha enged a kormány és kinyitnak az éttermek, stb.. az oltások előtt akkor a harmadik hullám keményebb lesz a másodiknál is?

Figyelt kérdés

Nyugaton is már megalezárásokat pedzegetnek , de nagy a nyomás az engedetlen vendéglátósok és a vírustagadók miatt , viszont sok élet forog kockán.

Megmeri lépni a kormány, hogy őszig zárva maradnak ezek a vírusgócpontok vagy elindítják a harmadik hullámot inkább csak ne legyen nagy felháborodás a vendéglátósoktól akik eddig szénné keresték magukat most meg egy kis lejtmenetnél már egyből inkább a pénztárcájuk a fontosabb mint az ember életek

2021. jan. 24. 17:06
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
Én dolgozok szóval nem fogok éhen pusztulni , aki nem dolgozik az meg maradjon otthon, nem kell most haverokkal inni járni meg ilyenek , ott a telefon meg az internetkapcsolat
2021. jan. 24. 17:54
 22/58 anonim ***** válasza:
100%

"aki nem dolgozik az meg maradjon otthon"

Jó b@zdmeg és honnan legyen pénze? Szüretelje? Szerinted a pénzt Szájer seggéből szülik?

2021. jan. 24. 17:57
 23/58 anonim ***** válasza:
100%
Én is dolgozom.Azokról van szó akik önhibájukon kívül vesztették el a munkájukat és rajtuk senki sem segít.Ezt igazságtalanságnak és gusztustalannak is hogy ezeken az embereken nem segítenek fentről hanem csak az oltóanyagokról mantráznak egyfeszt.Kicsit kéne az egyéb problémákról is beszélni és nem a szőnyeg alá seperni és letudni azzal hogy így jártak menjenek a Máltai Szeretet Szolgálathoz vagy ahova akarnak
2021. jan. 24. 17:57
 24/58 anonim ***** válasza:
46%
tartom kimaradt
2021. jan. 24. 17:58
 25/58 A kérdező kommentje:
3 hónapig van "segély" , amúgy meg el kell menni másik munkát vállalni, munka van csak sok a finnyás
2021. jan. 24. 18:02
 26/58 anonim ***** válasza:
80%

Én itt lezártam a témát mert aki nem akarja látni a valóságot illetve nem is érti azzal nem lehet mit kezdeni :D #22-es érti.Hálisten nem mindenki rendelkezik csőlátással :)

További szép estét mindenkinek

2021. jan. 24. 18:05
 27/58 anonim ***** válasza:
100%

"munka van csak sok a finnyás"

Hát lehet hogy valahol igen, de ebben az országban jelenleg több százezer munkahely szünet meg örökre vagy egy ideig. A többinél meg húszan tolonganak egy helyre.

Szerintem nem ugyanabban az országban élünk.

"három hónapig van segély"

Hát és abból három hónapig tud élni és utána?

2021. jan. 24. 18:06
 28/58 A kérdező kommentje:
Aki 3 hónap alatt nem talál munkát az csak alibizik és nem akar igazából dolgozni ilyen egyszerű
2021. jan. 24. 18:10
 29/58 anonim ***** válasza:
100%
Ahh igen, mert a többszázezer vendéglátósnak mind jutott munkahely? Mondom hogy rengetegen tolonganak egy-egy állásra. Jelenleg megnőtt a munkanélküliség ezt nem hiszem hogy nem látod be. Nincs, egyszerűen nincs elég álláshely ahhoz hogy mindenkinek három hónapon belül jusson.
2021. jan. 24. 18:13
 30/58 A kérdező kommentje:

1, Nem vesztette el az összes vendéglátós a munkáját , pörög az ételházhoz rendelés ezerrel, és a kormány ad támogatást ezeknek az ágazatoknak

2, Bőven van elég hely , csak könnyebb otthon siránkozni , hogy jajj én pincér vagyok nem fogok elmenni gyárba dolgozni vagy nem megyek el futárnak

2021. jan. 24. 18:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!