Ha enged a kormány és kinyitnak az éttermek, stb.. az oltások előtt akkor a harmadik hullám keményebb lesz a másodiknál is?
Nyugaton is már megalezárásokat pedzegetnek , de nagy a nyomás az engedetlen vendéglátósok és a vírustagadók miatt , viszont sok élet forog kockán.
Megmeri lépni a kormány, hogy őszig zárva maradnak ezek a vírusgócpontok vagy elindítják a harmadik hullámot inkább csak ne legyen nagy felháborodás a vendéglátósoktól akik eddig szénné keresték magukat most meg egy kis lejtmenetnél már egyből inkább a pénztárcájuk a fontosabb mint az ember életek
"aki nem dolgozik az meg maradjon otthon"
Jó b@zdmeg és honnan legyen pénze? Szüretelje? Szerinted a pénzt Szájer seggéből szülik?
Én itt lezártam a témát mert aki nem akarja látni a valóságot illetve nem is érti azzal nem lehet mit kezdeni :D #22-es érti.Hálisten nem mindenki rendelkezik csőlátással :)
További szép estét mindenkinek
"munka van csak sok a finnyás"
Hát lehet hogy valahol igen, de ebben az országban jelenleg több százezer munkahely szünet meg örökre vagy egy ideig. A többinél meg húszan tolonganak egy helyre.
Szerintem nem ugyanabban az országban élünk.
"három hónapig van segély"
Hát és abból három hónapig tud élni és utána?
1, Nem vesztette el az összes vendéglátós a munkáját , pörög az ételházhoz rendelés ezerrel, és a kormány ad támogatást ezeknek az ágazatoknak
2, Bőven van elég hely , csak könnyebb otthon siránkozni , hogy jajj én pincér vagyok nem fogok elmenni gyárba dolgozni vagy nem megyek el futárnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!