Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha enged a kormány és kinyitna...

Ha enged a kormány és kinyitnak az éttermek, stb.. az oltások előtt akkor a harmadik hullám keményebb lesz a másodiknál is?

Figyelt kérdés

Nyugaton is már megalezárásokat pedzegetnek , de nagy a nyomás az engedetlen vendéglátósok és a vírustagadók miatt , viszont sok élet forog kockán.

Megmeri lépni a kormány, hogy őszig zárva maradnak ezek a vírusgócpontok vagy elindítják a harmadik hullámot inkább csak ne legyen nagy felháborodás a vendéglátósoktól akik eddig szénné keresték magukat most meg egy kis lejtmenetnél már egyből inkább a pénztárcájuk a fontosabb mint az ember életek

2021. jan. 24. 17:06
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
100%

Hát te jó hülye vagy.

Mondom, menj el egy kis időre a hegyekbe, jót fog tenni.

Az alpok, Norvégia, Kanada, vagy a Kárpátok is megteszi.

2021. jan. 24. 18:20
 32/58 A kérdező kommentje:

Szerinted értelmes ember ilyen covid helyzet meg lezárások alatt utazgat külföldre hogy aztán behurcolja a különböző vírus mutációkat ?

2021. jan. 24. 18:23
 33/58 anonim ***** válasza:
83%

Hát én tavaly nyáron 3 külföldi országban voltam.

De persze, atléped a határt egyből megölsz két nyugdíjast akit sosem láttál, meg három zambiait.

:D

2021. jan. 24. 18:28
 34/58 anonim ***** válasza:
100%
És Magyarország szent, és légmentesen lezárt határain kívül a légtér minden köbmilliméterében a mutáncsok terjednek?
2021. jan. 24. 18:29
 35/58 A kérdező kommentje:

Gratulálok , akkor nem lehet tudni hány fertőzés volt miattad is például.. ha nem lenne ennyi felelőtlen ember már rég túl lennénk ezen az egészen

2021. jan. 24. 18:34
 36/58 anonim ***** válasza:
100%

Eddig még senki nem válaszolt a kérdésre. Én megteszem. Szerintem nem lesz durvább a 3. hullám, mivel most nagyon sokan elkapták, és oltanak is, remélhetőleg lesz hamarosan nyájimmunitás.

A munkahely témáról meg annyit, hogy nem biztos, hogy finnyásság kérdése, hogy valaki mondjuk nem akar minimálbérért ingázni órákat, nem is biztos, hogy megteheti, mert mondjuk menni kell a gyerekért az oviba vagy iskolába. Meg nyilván nem azért végzett el egy szakmát valaki, hogy elmenjen takarítani vagy betanított munkára. És el lett mondva, hogy még egy jól képzett szakembernek is kell akár 6 hónap is, hogy találjon neki való munkát. Nem covid alatt, hanem úgy általában. De ha hajnalban kel, és éjszaka ér haza a betanított munkából, elég nehezen keres közben állást, na meg nem mutat túl jól a vezérigazgatónak az önéletrajzában.

2021. jan. 24. 18:36
 37/58 A kérdező kommentje:

Igen, mert vezérigazgatóként nincsen megtakarításod , meg pont a vezérigazgatókat küldik el és utána munkahelyet se talál, na itt meg látszik a hozzáértésed a témához megint

2021. jan. 24. 18:41
 38/58 anonim ***** válasza:
100%

#35 hogy tudod ennyire szó nélkül benyelni a média baromságait? Taníts mester.

Én amúgy nagyon jól szórakozom rajtad és a hozzád hasonló rettegőkön.

Ja és hogy felviditsalak: amikor Svájcban voltam akkor ott nem nagyon voltak korlátozások, így nem volt kötelező maszkot viselni a legtöbb helyen. Mondanom sem kell nem is tettem meg sehol.

2021. jan. 24. 18:42
 39/58 A kérdező kommentje:

Nagyon ügyes voltál, aztán hazajöttél és szétszórtad a vírust.. lehet ha tudnád hogy esetleg hány család gyászolt emiatt akkor nem lenne vicces!

2021. jan. 24. 18:46
 40/58 anonim ***** válasza:
100%
#39 gondolom nem sok vagy akár nulla mivel a hegyekben túráztam ahol alig vannak.
2021. jan. 24. 18:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!