Ha enged a kormány és kinyitnak az éttermek, stb.. az oltások előtt akkor a harmadik hullám keményebb lesz a másodiknál is?
Nyugaton is már megalezárásokat pedzegetnek , de nagy a nyomás az engedetlen vendéglátósok és a vírustagadók miatt , viszont sok élet forog kockán.
Megmeri lépni a kormány, hogy őszig zárva maradnak ezek a vírusgócpontok vagy elindítják a harmadik hullámot inkább csak ne legyen nagy felháborodás a vendéglátósoktól akik eddig szénné keresték magukat most meg egy kis lejtmenetnél már egyből inkább a pénztárcájuk a fontosabb mint az ember életek
A vezérigazgatónak valószínűleg van megtakarítása, de nem fog találni munkát egy éven belül, azt garantálom. Egyébként ha csődbe megy egy cég, akkor ők is mennek a levesbe. Ismerek olyat, aki évekig volt munkanélküli, és már neki is elfogyott a pénze.
Egyébként te mit akarsz? Aki olyat ír, ami nem tetszik neked, jön a kötekedés. És én még csak nem is vagyok sem oltásellenes, sem vírustagadó. De akkor is azt gondolom, hogy a Kormány adhatott volna valami támogatást a vírus miatt tönkrement vállalkozóknak, vagy azoknak, akiknek megszűnt a munkahelye. De ez a vita már rég nem a kérdésről szó.
Nem, nem lesz durvább a harmadik hullám a mostaninál, mivel addigra az emberek nagy része már átesett rajta.
Szóval szerinted már senki nem lehet egészséges, csak tünetmentes vagy tünetes.
Hova tűnt az egészséges szó? Biztosithatlak nem voltam fertőzött mert tökéletesen éreztem a kaják ízét és illatát is.
És a határ elhagyása egyenlő azzal hogy megfertőződik az ember?
Nem. Akkor még, mi bajod azzal hogy nekem-veled ellentétben- van életem és szeretek utazni, nem csak a híreket nézem meg rettegek egész nap.
Amúgy fos lehet így élni, egész nap félelemben, és a valóságtól elzártan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!