Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha enged a kormány és kinyitna...

Ha enged a kormány és kinyitnak az éttermek, stb.. az oltások előtt akkor a harmadik hullám keményebb lesz a másodiknál is?

Figyelt kérdés

Nyugaton is már megalezárásokat pedzegetnek , de nagy a nyomás az engedetlen vendéglátósok és a vírustagadók miatt , viszont sok élet forog kockán.

Megmeri lépni a kormány, hogy őszig zárva maradnak ezek a vírusgócpontok vagy elindítják a harmadik hullámot inkább csak ne legyen nagy felháborodás a vendéglátósoktól akik eddig szénné keresték magukat most meg egy kis lejtmenetnél már egyből inkább a pénztárcájuk a fontosabb mint az ember életek

2021. jan. 24. 17:06
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
Főleg úgy hogy el sem kaptam.
2021. jan. 24. 18:53
 42/58 A kérdező kommentje:
Vagy csak tünetmentes voltál
2021. jan. 24. 19:21
 43/58 anonim ***** válasza:
100%

A vezérigazgatónak valószínűleg van megtakarítása, de nem fog találni munkát egy éven belül, azt garantálom. Egyébként ha csődbe megy egy cég, akkor ők is mennek a levesbe. Ismerek olyat, aki évekig volt munkanélküli, és már neki is elfogyott a pénze.

Egyébként te mit akarsz? Aki olyat ír, ami nem tetszik neked, jön a kötekedés. És én még csak nem is vagyok sem oltásellenes, sem vírustagadó. De akkor is azt gondolom, hogy a Kormány adhatott volna valami támogatást a vírus miatt tönkrement vállalkozóknak, vagy azoknak, akiknek megszűnt a munkahelye. De ez a vita már rég nem a kérdésről szó.

Nem, nem lesz durvább a harmadik hullám a mostaninál, mivel addigra az emberek nagy része már átesett rajta.

2021. jan. 24. 19:50
 44/58 anonim ***** válasza:
100%

Szóval szerinted már senki nem lehet egészséges, csak tünetmentes vagy tünetes.

Hova tűnt az egészséges szó? Biztosithatlak nem voltam fertőzött mert tökéletesen éreztem a kaják ízét és illatát is.

2021. jan. 24. 19:51
 45/58 A kérdező kommentje:
Ha tünetmentes vagy akkor érzed az ételek ízét is , csak közben szórod szétfelé a vírust, sőt , sok szuperfertőző pont , hogy tünetmentes volt ezért szórták szét a behurcolt vírust
2021. jan. 24. 19:56
 46/58 anonim ***** válasza:
77%
A tünetmentes hordozók nem is fertözhetnek.
2021. jan. 24. 19:58
 47/58 A kérdező kommentje:
Dehogynem fertőzhetnek , javaslom nézz utána
2021. jan. 24. 20:01
 48/58 anonim ***** válasza:
79%
Te nézz utánna, már tavsszal kimuatta több vizsgálat is, hogy a tünetmentes hrodozók nem fertözöképeske.
2021. jan. 24. 20:06
 49/58 anonim ***** válasza:
73%

És a határ elhagyása egyenlő azzal hogy megfertőződik az ember?

Nem. Akkor még, mi bajod azzal hogy nekem-veled ellentétben- van életem és szeretek utazni, nem csak a híreket nézem meg rettegek egész nap.

Amúgy fos lehet így élni, egész nap félelemben, és a valóságtól elzártan.

2021. jan. 24. 20:17
 50/58 anonim ***** válasza:
77%
A tünetmentesség az mióta betegség?
2021. jan. 24. 20:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!