Akik szerint 2015-ben azért sem volt szabad a menekülteknek védelmet nyújtani, mert szemetelnek, azok most már belátták, hogy rossz volt az érvük?
Inkorrektek a szavazási lehetőségek és az egy igen friss butaság, amivel most jöttél elő! Én ott voltam a határon, amikor ment a pankráció és száraz tény, hogy amerre a védenceid vonultak, vastagon hagyták maguk mögött az emberi ürülékből, végelláthatatlan rongykupacból, pilleflakonokból kombinált, masszív nyomsávot. De ha nem hiszel nekem, akkor vedd a fáradtságot, hogy elutazol a határ kérdéses szakaszára, becsöngetsz, kopogtatsz ott élő emberekhez, hogy mondják el ők a valóságot! Nekik csak hiszel, - akik takarítottak utánuk vagy/és a kertjükben ámokfutást rendeztek a vademberek. Voltak, akiknek felzabálták, tönkretették az egész éves, kétkezi munkáját a védenceid! Nem éltél ott, - mert ha ott lettél volna csak a közelben is, nem írtál volna ki ekkora baromságot!
Ott voltam a Keleti-Pályaudvarnál is, - amikor ment a szabadtéri fellépés! Borítékolom, hogy ott sem voltál ott, - de tudnának mesélni ezekről az állapotokról is azok, akik huzamosabb időn keresztül csak a fekáliát takarították a védenceid után.
Marcell, mi lenne ha mielőtt beírsz egy kérdést akkor minimálisan utána néznél annak ami történt és megpróbálnál gondolkodni is legalább?
Hidd el nem fáj! Csak nem írsz ki ilyen baromságot, mint ez a kérdés.
Nem az a kérdés, hogy a menedékkérőkkel mit kell csinálni, hanem hogy jogos volt-e az az érvelés, hogy nem szabad nekik menedéket nyújtani többek közt azért, mert szemetelnek.
A fenti példa is igazolja, hogy nem volt jogos. Tehát a kérdés az, hogy ezzel tisztában voltatok 2015-ben is vagy csak most döbbentetek rá?
A tények makacs tagadása értelemszerűen nem opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!