Mégis hogy gondolják azt hogy ide Magyarországra menekülteke telepítenek ebbe a szegénységbe? úgy látom rossz jövő vár ránk
Kérdező!
Tőled is kérdezem, te elhiszed azt a mesét, hogy "migránsok százezreit" akarja Brüsszel "KÉNYSZERBŐL betelepíteni"? :D
Ezt te elhiszed?
"NEM gondolják, ezt csak a Fidesz akarja elhitetni veled."
Pont erről beszélek!
De hiába mondom a kérdezőnek, ha valakinek olyan a kedve, hogy lepontoz!
Az agymosás milliókra kihatott!
Ezt teszi Orbán félelemkeltő diktatúrája!Nekem senki ne mondja, hogy itt "demokrácia" van, mert egy egészséges, normális demokráciában ez nem egészséges dolog, hogy a magyar lakosság félelemben éljen, mert a kormánynak most olyan kedve van, hogy szándékosan kongassa meg a vészharangot!
Kérdező, Te elhiszed, (azon túl, amit előttem írtak) hogy ha itt szegénység van, akkor a migránsok majd itt akarnak maradni? Eddig is akik jöttek, mind csak átutazóban voltak.
Nem a több százezer migránstól kell szerintem tartani, hanem a több százezer agymosott szavazójoggal rendelkezőtől, akik kanyar nélkül minden hülyeséget bevesznek.
Látom, nem érdemes értelmes, normális kommentet írni, ahol kifejtjük azt, ami IGAZ!!!
Csak a folyamatos lepontozást kapjuk!
Valaki szándékosan provokál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!