Hogy ha egyesek szerint a menekültek rendes, jóravaló emberek akkor miért olyan rossz a közbiztonság Marseille városában? Ezt meg tudnák magyarázni az őket védők?
Figyelt kérdés
A lakosság 40%-a muszlim, ha nem több.2015. szept. 10. 14:11
1/15 anonim válasza:
Marseille-be az afrikai primitív, legeslegalja feketék vannak, akik a bűnözőkből kerülnek ki és szándékosan mentek Európába, kirabolni a franciákat.
Akik most jönnek, nem feltétlenül tisztességtelen emberek, hanem akiknek szétlőtték a házát, de rendes, tisztességes családok többségében. Nyilván van köztük mindenféle, akár bűnöző is, hiszen jó alkalom új személyazonosságot szereznie.
2/15 A kérdező kommentje:
Képeken én láttam muszlimokat is, akik egy egész utcasort elfoglalnak az imádkozásukhoz.
2015. szept. 10. 14:17
3/15 anonim válasza:
Marseillbe akik balhéznak azok bizony màr règen francia àllampolgàrok.
4/15 anonim válasza:
Muti. Én is úgy tudom, hogy a legalja fekete afrikai söpredék van ott.
5/15 anonim válasza:
Teszem azt ha olyan nagyon rendes emberek akkor miért söprik el az útból a rendőrsorfalakat és veszik semmibe más államok határait?
6/15 A kérdező kommentje:
Igen ez is idetartozik.
2015. szept. 10. 14:52
7/15 anonim válasza:
Na és kérdező, ahol nincsenek menekültek, és nagyon rossza közbiztonság, azt meg tudnád magyarázni?
Nem hinném. Ahhoz tudni kéne, mitől jó vagy rossz a közbiztonság.
8/15 anonim válasza:
Ti versenyeztek a hulye menekultes kerdesek kiirasaban, vagy egy ember irja ki az osszeset?
9/15 anonim válasza:
Van itt bőven hülye, abból is látszik hogy aki habzó szájjal gyűlöli a menekülteket azt azonnal 100%-ra pontozzák, mindenki mást meg 0-ra...
10/15 anonim válasza:
Az összes menekültet, bevándorlót egy kalap alá venni nagyon buta dolog. Más egy fekete afrikai, mások az arabok és más egy pakisztáni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!