Azért olyan az országunk ma amilyen, mert Orbán Viktort fiatalként agyba főbe verte az apja?
9# igen, pl amikor elovasom a kommentedet 🤫🤫, mert tudom, hogy még a magadfajta prolinál is " betalált". Mert tudod, te/ ti jöttök itt mindenféle konteóval, urban legend- el Orbán apjával kapcsolatban, meg Orbán Viktorral kapcsolatban, de természetesen fingotok sincs a valóságról.
Hát én most akkor adtam neked és minden hozzád hasonlónak egy valódi valóságot ( Fletó apjáról). És ilyenkor remélem, hogy ha nem is nagyon, de egy picit elgondolkodsz. Persze visszaböffensz zsigerből, de hidd el én ennek örülök, abszolút nem haragszom. Nem mellesleg ez különböztet meg minket. Emiatt én nem vagyok proli, te viszont az vagy. Ezért vannak betemethetetlen árkok ebben a fránya magyar társadalomban. De már ez is valami, hogy hátha...
7# - es
"mert Orbán Viktort fiatalként agyba főbe verte az apja?"
Csak főbe tudta verni!
Akkor most a vamzerivadék lószerszámos gyerek apukájának viselt dolgait is beidézed?
Szerintem a múltból vett kitalációkkal nem érdemes foglalkozni.
Érdemesebb a lószerszámos Kanadában kiképzett uncsijának a gyerekneveléssel kapcsolatos elveit boncolgatni. Az csak talán tavalyi téma, és ő saját maga hozta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!