Karrierista fiatalként melyik pártba lenne a legcélszerűbb belépni?
Fidesz.
Közel lennél a tűzhöz, könnyebb lenne melegedni.
Én nem javaslom ezt.
Az állami helyeken, (a pártok is nagyon hasonlóak) ott nem úgy kell karriert építeni, mint a versenyszférában,hogy kidolgozod a beled, aztán menedzseri széket kapsz.
Az állami helyeken, a kapcsolatok a legfontosabbak, tudni kapcsolatokat építeni, rá kell érezni arra,hogy mit akarnak az emberek.Illetve, hűnek kell lenni a párt ideológiájához.
A kapcsolatok felülírnak mindent a politikában.
Nos.
A jelenlegi O1G diktatúra nem tudja kiteljesíteni a diktatúrát, mert tart az EU-szankcióktól, és az azt követő belpolitikai reakcióktól.
Viszont az EU-ból sem tud kilépni hiszen az ő pumpolásuk miatt volt érdemes a jelenlegi diktatórikus rendszert kialakítani, és egy esetleges kilépési ötlet is szikra lehet a puskaporos hordónak!
Halálra van ítélve. Putyin nem fogja őket "puszira" eltartani.
A számba vehető ellenzéki pártok közül én a helyedben arra voksolnék, amelyik a legerősebb, és nem mellékesen személyi kultuszon alapul!
DK.
A leírtak alapján a Fidesz lenne neked való, de mire valóban pozícióhoz juthatnál, már akkora lesz az államadósság, hogy be kell jelenteniük az államcsődöt, így buktad az egészet.
Hosszútávon a DK-nak vagy a Momentumnak van jövője.
De én ilyesmit egyáltalán nem javaslok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!