Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan a legcélszerűbb kiszámo...

Hogyan a legcélszerűbb kiszámolni a teríték pontos elhekyezkedését?

Figyelt kérdés

Adott egy 280x140 cm-es asztal.

Szeretném, ha a teríték pontosan helyezkedne el rajta 6 személyre. Próbáltam kiszámolni aazokat a pontokat, ahol a tányérok középpontja lesz de nem tudom milyen távolságra legyen az asztal szélétől a tányér széle. Ha a sarkokhoz viszonyítva akarom megadni a tányérok helyzetét, nem jön ki, mert nem tudom, milyen szögben kell lennie majd a sarokhoz képest. Ha az asztal középpontját veszem, akkor a két középső tányért meg tudnám adni de még mindig nem tudom mekkora távolság kell az asztal szélétől, hogy a vendégnek ne kelljen ráhajolnia az asztalra de ne is essen le a tányér. A poharakat, és az evőeszközöket, szalvétákat meg még nem el se kezdtem kiszámolni, mert ahhoz ugyebár kéne a tányérok pontos helyzete.

Arra is gondoltam, hogy függőón segítségével próbálom kiszámolni a dolgot, de mivel nem tudom a tányérok térfogatát, ezért lehetetlen.

Valaki tudna nekem segíteni?

Üveg lapos és mély tányérokról van szó.

2020. jún. 3. 11:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Jó, hogy a keresőszavaidnál szerepel a "poén"

Viszont akkor a kategóriát tévesztetted el!

2020. jún. 3. 11:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Akkor jó poénkodást magaddal, kedves kérdező! :-DDDD

Esetleg még megkérdezhetsz egy jósnőt, vagy rontáslevevőt is... Hátha feltenni is tudja …. a tányérokat. :-D

2020. jún. 3. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!