Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azért olyan az országunk ma...

Azért olyan az országunk ma amilyen, mert Orbán Viktort fiatalként agyba főbe verte az apja?

Figyelt kérdés

Ő maga mondta 1989-be.

https://www.youtube.com/watch?v=tFQ9yphPsIo

2021. jan. 14. 13:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg azért lett ilyen (bizonyításmániás, hatalom éhes, ellentmondást nem tűrős), mert titokban így akar megfelelni az apjának, aki nem sokra tartotta vézna gyerekként.
2021. jan. 14. 13:54
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan az is belehegedül, de egyetlen ember nem képes egy országot a saját képére formálni.

Viszont az biztos, hogy az összes ma is élő politikus közül ő akarta és akarja most is a legjobban a hatalmat.

2021. jan. 14. 13:55
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Az országunk olyan amilyen a nép....
2021. jan. 14. 13:55
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem kapott eleget.
2021. jan. 14. 13:56
 5/16 anonim ***** válasza:
30%
Hááát nemis tudom... A szomszéd srácot is agyba főbe verte az apja, de csak egy drogos lett, nem miniszterelnök.
2021. jan. 14. 14:11
 6/16 anonim ***** válasza:
90%

Rossz helyen ütötték

2021. jan. 14. 14:13
 7/16 anonim ***** válasza:
13%

Az iratok tanúsága szerint idősebb Gyurcsány Ferencet 1979. november 19-én a Pápai Járásbíróság mint különös visszaesőt egyrendbeli lopásért és egyrendbeli kisebb értékre elkövetett lopásért 11 hónapi szabadságvesztésre ítélte, és két évre eltiltotta a közügyektől.

A dokumentumból azonban az is kiderül, hogy a miniszterelnök apjának nem ez volt az első találkozása az igazságszolgáltatással: „(…) többször volt büntetve, utoljára a Pesti Központi Kerületi Bíróság az 1977. november 21-én jogerőre emelkedett összbüntetési ítéletével lopás bűntette és más bűncselekmények miatt egy év és három hónapi szabadságvesztésre ítélte, és a büntetésből 1978. augusztus 13-án szabadult”.

Az 1979. november 19-én hozott ítélet kitért arra is, a vádlott rendszeresen és nagymértékben fogyasztott szeszes italt, ezért alkoholistának volt tekinthető.

„Gyurcsány Ferenc vádlott teljes egészében beismerte a terhére rótt cselekmények elkövetését, és azokat ittasságával magyarázta” – állt az ítéletben, és emiatt a szabadságvesztés ideje alatt el is rendelték a kormányfő apjának kényszergyógyítását.

Mindenszó.hu

No, azt hiszem nem esett messze az alma a fájától...amit Fletó, mint apai mintát láthatott, már amikor nem sitten ült az alkoholista fater, az a nem semmi. És tényleg, stimmel a lopás, stimmel az alkoholizmus.

2021. jan. 14. 14:18
 8/16 anonim ***** válasza:
57%

Tuti.

Van az a herbi nevű kretén youtubeon, az is azért lett ilyen retek sunyi senkiházi ember, mert az apja széjjelverte kiskorában.

2021. jan. 14. 14:53
 9/16 anonim ***** válasza:
84%
Te 7#, ezért te kapsz valaki elismerést (legfőbb seggnyalási díj), amiért mindenről Gyurcsány jut az eszetekbe?
2021. jan. 14. 15:15
 10/16 anonim ***** válasza:
"89-beN".
2021. jan. 14. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!