Fiatalként gáz fideszesnek lenni?
Vannak. Ők azok, akik nem foglalkoznak olyan sokat a politikával, de ettől függetlenül viszonylag tájékozottak az aktuálpolitikában, tehát nem a proli kategóriáról van szó. Ők sem feltétlenül Fideszesek, csak szerintük a magyar politikai felhozatalból a Fidesz a legtűrhetőbb, ami egyébként teljesen érthető.
Szegedi vagyok.
Fiataloknak két csoportjuk van:
-Az egyik a tanult, értelmes, céltudatos csoport, akikből a jövö magyar "elitje" lenne, ők azok akik olyan diplomát és tudást szereznek amivel tényleg Magyarország fejlődését lehetne szolgálni.Ők egy kissebb csoport és ők akik el fognak költözni innen, mert nem akarnak egy korrupt, munkát megvető társadalomban élni.
- van egy ex-proli csoport,közép illetve alsóbb osztályokból, népes tábor. Ők általában arra szavaznak aki a legtöbbet ígéri nekik, vagy valamelyik radikális pártra.
- és van az újgazdag fiatal csoport, a rendszerváltás alatt nem tisztességes úton meggazdagodottak gyerekei. Apu-Anyu pénzét szorják két kézzel és fogalmuk sincs a politikáról, vagy folytatják apu boltját (maffia, adócsalás, stb.) vagy csaklakoznak majd a prolikhoz.
25 év alatti budapestiek körében a legnépszerűtlenebb a Fidesz. Ennél "ellenzékibb" csoportosulást aligha tudnánk kiválasztani, szóval nem csoda hogy nincsenek az ismerőseid között Fideszesek.
Másrészt meg én egyáltalán nem szeretem hirdetni azt hogy kivel szimpatizálok. És szerintem más is így van vele. Egyszerűen konfliktus kerülés miatt.
Amúgy Pesten egyetlen egy fiatal Fideszes ismerősöm sincs, de vidéken bőven akad.
Az hogy a Fideszt támogatod még önmagában nem "ciki" csak ne legyél elvakult és ostoba.
egyébként elárulom a fiatalok közül is a legtöbben a fideszre szavaztak. a második legtöbben a jobbikra.
Bármilyen korban gáz fideszesnek lenni :D Én inkább középkorúakat és idősebbeket ismerek, a fiatalok vagy lipsik vagy széljobberek.
De jogod van azt támogatni, akit szeretnél, lelked rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!