Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fiatalként gáz fideszesnek lenni?

Fiatalként gáz fideszesnek lenni?

Figyelt kérdés
Már a választások ideje alatt feltűnt, hogy a real life és a facebookos ismeretségi körömben sincs egyszerűen olyan 25 alatti ismerősöm, akiről tudom, hogy a Fideszre szavazott volna vagy bármiféle szimpátiára utaló dolgot posztolt volna. A választási eredményeket elnézve viszont kizártnak tartom, hogy az egészet arra lehet fogni, hogy egyszerűen más miliőben élek. (Ugye Budapesten egyébként se túl népszerű a Fidesz). Tehát arra jutottam, hogy biztos léteznek, csak ők ezt nem vállalják, mert a fiatalok nagy része megvetné őket emiatt. Nektek vannak fiatal fideszes ismerőseitek? Ha igen, hol éltek?
2018. júl. 5. 13:49
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
25%
miért lenne gáz? fidesz a legnormálisabb párt, értelmes ember rájuk szavaz a választásokon.
2018. júl. 5. 13:53
 2/27 anonim ***** válasza:
14%

Vannak. Ők azok, akik nem foglalkoznak olyan sokat a politikával, de ettől függetlenül viszonylag tájékozottak az aktuálpolitikában, tehát nem a proli kategóriáról van szó. Ők sem feltétlenül Fideszesek, csak szerintük a magyar politikai felhozatalból a Fidesz a legtűrhetőbb, ami egyébként teljesen érthető.

Szegedi vagyok.

2018. júl. 5. 13:57
 3/27 anonim ***** válasza:
46%

Fiataloknak két csoportjuk van:

-Az egyik a tanult, értelmes, céltudatos csoport, akikből a jövö magyar "elitje" lenne, ők azok akik olyan diplomát és tudást szereznek amivel tényleg Magyarország fejlődését lehetne szolgálni.Ők egy kissebb csoport és ők akik el fognak költözni innen, mert nem akarnak egy korrupt, munkát megvető társadalomban élni.

- van egy ex-proli csoport,közép illetve alsóbb osztályokból, népes tábor. Ők általában arra szavaznak aki a legtöbbet ígéri nekik, vagy valamelyik radikális pártra.

- és van az újgazdag fiatal csoport, a rendszerváltás alatt nem tisztességes úton meggazdagodottak gyerekei. Apu-Anyu pénzét szorják két kézzel és fogalmuk sincs a politikáról, vagy folytatják apu boltját (maffia, adócsalás, stb.) vagy csaklakoznak majd a prolikhoz.

2018. júl. 5. 14:00
 4/27 anonim ***** válasza:
86%

25 év alatti budapestiek körében a legnépszerűtlenebb a Fidesz. Ennél "ellenzékibb" csoportosulást aligha tudnánk kiválasztani, szóval nem csoda hogy nincsenek az ismerőseid között Fideszesek.

Másrészt meg én egyáltalán nem szeretem hirdetni azt hogy kivel szimpatizálok. És szerintem más is így van vele. Egyszerűen konfliktus kerülés miatt.

Amúgy Pesten egyetlen egy fiatal Fideszes ismerősöm sincs, de vidéken bőven akad.

Az hogy a Fideszt támogatod még önmagában nem "ciki" csak ne legyél elvakult és ostoba.

2018. júl. 5. 14:00
 5/27 anonim ***** válasza:
23%
Az a gáz ha akármelyik pártot támogatod, az helyett hogy kiköltöznél
2018. júl. 5. 14:03
 6/27 anonim ***** válasza:
37%

Fideszes vagyok.

21/f

2018. júl. 5. 14:13
 7/27 anonim ***** válasza:
39%

egyébként elárulom a fiatalok közül is a legtöbben a fideszre szavaztak. a második legtöbben a jobbikra.

[link]

2018. júl. 5. 14:13
 8/27 anonim ***** válasza:
50%

Bármilyen korban gáz fideszesnek lenni :D Én inkább középkorúakat és idősebbeket ismerek, a fiatalok vagy lipsik vagy széljobberek.

De jogod van azt támogatni, akit szeretnél, lelked rajta.

2018. júl. 5. 14:18
 9/27 A kérdező kommentje:
Csak hogy tisztázzuk, én sem vagyok Fidesz-szimpatizáns. Még a tűzhöz közel ülő családokból származó ismerőseim sem szavaztak a Fideszre, hanem leginkább LMP-re, Momentumra vagy semmire.
2018. júl. 5. 14:27
 10/27 anonim ***** válasza:
39%
Akkor mi is a kérdés?
2018. júl. 5. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!