Fiatalként gáz fideszesnek lenni?
Figyelt kérdés
Már a választások ideje alatt feltűnt, hogy a real life és a facebookos ismeretségi körömben sincs egyszerűen olyan 25 alatti ismerősöm, akiről tudom, hogy a Fideszre szavazott volna vagy bármiféle szimpátiára utaló dolgot posztolt volna. A választási eredményeket elnézve viszont kizártnak tartom, hogy az egészet arra lehet fogni, hogy egyszerűen más miliőben élek. (Ugye Budapesten egyébként se túl népszerű a Fidesz). Tehát arra jutottam, hogy biztos léteznek, csak ők ezt nem vállalják, mert a fiatalok nagy része megvetné őket emiatt. Nektek vannak fiatal fideszes ismerőseitek? Ha igen, hol éltek?2018. júl. 5. 13:49
11/27 anonim válasza:
25 alattiak azok lázadozók ,ez egyszerűen korosztályi sajátosság,kár tagadni mindig is így volt. Adott jó ideje a Fidesz rendszer,nyilván ez ellen fognak lázadozni akár liberális akár jobboldali irányba. Ha éppen a Gyurcsány lenne hatalmon az ellen lázadnának ,ez már csak ilyen ..
12/27 anonim válasza:
# 9/10 Időpont ma 14:27
Az a baj, hogy nincs kire szavazni.. Lmp lejáratta magát, Jobbik választások előtt minden kártyáját kijátszotta, és az is csak ennyire volt elég, MSZP/DK már elk*rta, Momentum meg még törpepárt.
Csak hát, aki megbukott, az nem áll félre, hanem ott marad ilyen 5%-10%-os maradványokban, hogy minél megosztottabb legyen a nép...
13/27 anonim válasza:
10ből 2 fiatal szavazott a momóra vagy az lmp-re, és 3-4 a fideszre, ugyanennyi a jobbikra. kb ez az arány. az hogy te kit ismersz meg kit nem, nem oszt nem szoroz országos viszonylatban.
14/27 anonim válasza:
Ezen a(z erősen balos) oldalon igen. Amúgy nem.
15/27 anonim válasza:
Én már nem is vagyok fideszes. KDNP-s lettem ! :XD.
16/27 anonim válasza:
Az is lehet, sőt valószínű, hogy a szavazóik nem kötik mások orrára hová x-eltek.
17/27 anonim válasza:
Öregként-fiatalként is gáz ha nincs eszed.
igen "gáz"
18/27 anonim válasza:
Eléggé. Az öregebbeknél még ott a mentség, hogy kádárizmusba gyepesedtek bele, amit a fidesz újra épít, nem tudnak igazán internetezni, a (köz)tv-t bambulják. De fiatalok azért tájékozottabbak.
19/27 anonim válasza:
"De fiatalok azért tájékozottabbak."
Nem feltétlenül igaz, mert vanak azért begyepesedett agyú Fideszesek, mint pl a 63%-os provokátor, aki csak mutogatni tud.
20/27 anonim válasza:
25 év alatti budapesti fidesz szavazó vagyok, hi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!