Fiatalként gáz fideszesnek lenni?
47%-os, neked kezeltetned kéne magad. Sehol sem írtam, hogy minden fideszes csendes, látom a szövegértés nem megy.
Az ilyen hisztis barmok, mint te, a legrosszabbak.
Igen, ciki.
22 éves vidéki egyetemista vagyok, nincs fideszes ismerősöm, szerintem aki az, az is inkább letagadja.
4 ok miatt szavaz egy fiatal a Fideszre:
- Családja rábeszéli, mert közel vannak a tűzhöz.
- Beveszi a propagandát. (ez a legritkább)
- Azt hiszi, hogy a fizetése és a Fidesz jószándéka miatt nőtt az utóbbi években.
- A Jobbik már nem elég szélsőséges szittya nagymagyar, a Fidesz pedig nagy "hazavédő" lett.
Még nem töltöttem be a 26-ot, budapesti vagyok és fideszes.
Közeli ismerősi és baráti körömben is van még fideszes. (Max 25 éves, na jó, egy 27 éves nem tudom, ér-e meg egy kb 35 évesnek kint is van az adatlapján.)
Ketten a sorosmigránsozás miatt, ezzel mondjuk nem értek egyet. Egyikük nagyon rá van pörögve a migránsoktól való félelemre és állítólag győzködött is embereket.
Egy harmadik Facebook-on megosztásokat is tett, mondjuk én meg lájkolgattam. :D
Egy negyedik április 9-én rám írt, hogy mi a véleményem a választásokról, válaszoltam, hogy hosszú; aztán délután ki is veséztük.
Soha többé nem akarjuk az MSZP-t/DK-t/Gyurcsányt (marha rosszul éltük meg a 2010 előtti időket (2008 előttit is)). Szerintünk most közel se jó minden, de nem is olyan vészes, mint sokan érzik, a magyaroknak sajnos van egy "semmi se jó" mentalitása. Amennyit nyugatról/nyugatabbra láttunk például az érdeklődési köreinken keresztül, az nem annyival jobb, gördülékenyebb, csili-vilibb, mint sokan reklámozzák; ott is vannak gondok. Nem hiszünk a korrupciótól, mutyitól, strómanoktól mentes világban.
Az meg, hogy haver cége csinálja meg egy elmutyizott közbeszerzési eljárásban, nem zavar minket, amíg az jó. (én például utálom a közbeszerzési eljárást, emiatt van pl "ezerféle" gyártótól ezerféle busz, villamos...) De ez az utolsó bekezdés már a mi világnézetünk, félig tartozik ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!