Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bayer Zsoltban miért van...

Bayer Zsoltban miért van ennyi gyűlölet? Miért beszél ennyire trágárul? Nem kínos a Fidesznek, hogy egy ilyen ember a párt tagja? Ez lenne a keresztény konzervatív értékrend?

Figyelt kérdés

“Úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön.”

„Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók."

„Csak akkor nincsen riadó, amikor milliószámra özönlenek befelé az idegenek. Akiket a második emeletről kiugorván is még le kell lőni.”

2021. jan. 10. 17:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 A kérdező kommentje:
Már nem tényező? Akkor miért rettegsz tőle a mai napig? :)
2021. jan. 10. 21:40
 82/87 anonim ***** válasza:
29%
Retteg a fene. Hosszú politikusi pályafutást kívanok neki.
2021. jan. 10. 21:42
 83/87 A kérdező kommentje:
Egyet értünk végre! :)
2021. jan. 10. 21:44
 84/87 anonim ***** válasza:
30%
Szívem szerint rá szavaznék az előválasztáson, de jobb híján megteszi Gyurcsányné is. Személyében legalább van egy igazi férfi is azon a térfélen.
2021. jan. 10. 21:45
 85/87 anonim ***** válasza:
92%
Mert kicsi a pénisze.
2021. jan. 15. 06:28
 86/87 anonim ***** válasza:
2021. jan. 15. 22:26
 87/87 anonim ***** válasza:
100%

Éltem az átkosban 30 évet és bizton mondhatom, nem láttam a környezetemben olyat, hogy a "legtöbb család életét tönkretették a komcsik". Persze én csak egyszerű, dolgozó embereket ismertem, nem kitelepített kulákokat, svábokat, ellenzéki értelmiségieket, stb., de inkább azt kéne mondani, hogy sok család életét tönkretettek, de semmiképp a legtöbbét.

Ami sok családot tönkretett, inkább a rendszerváltás utáni munkanélküliség megjelenése volt és ma is az, amikor olyan emberek, akiknek nyugdíjig még 5-10 évet kellene dolgozniuk, nem vagy csak nagysokára találnak munkát, mert sehol nem kapkodnak az 55-60 évesek után, tapasztalatból mondom.

2021. máj. 28. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!