Bayer Zsoltban miért van ennyi gyűlölet? Miért beszél ennyire trágárul? Nem kínos a Fidesznek, hogy egy ilyen ember a párt tagja? Ez lenne a keresztény konzervatív értékrend?
“Úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön.”
„Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók."
„Csak akkor nincsen riadó, amikor milliószámra özönlenek befelé az idegenek. Akiket a második emeletről kiugorván is még le kell lőni.”
A keresztény vallás nevében,példátlan népirtás volt a középkorban.
Meddig menjünk vissza a marhaságokban?
Mindenkinek megvannak a megmondóemberei. Az o1g-zés, a bajszosszarozás, lámpavasazás, ifaplatózás se sokkal kifinomultabb.
Lapozzunk.
Engem se érdekelne az Apró Antal, hogyha a kommunista politikai elit ne olyan pofátlanul örököltette volna a hatalmát, hogy jelenleg ennek az embernek az unokája a magyar baloldal de facto első embere.
Ezek ugyanazok.
"Tudtommal, Orbán egykori legfőbb szövetségese és jó barátja Simicska mondta Orbánra, hogy egy g.ci. Szerintem őt tekinthetjük hiteles forrásnak. :)"
Szerintem a történelemkönyveket tekinthetjük hiteles forrásnak, hogy miért nem szabad az apró maffiádat visszaengedni :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!