Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bayer Zsoltban miért van...

Bayer Zsoltban miért van ennyi gyűlölet? Miért beszél ennyire trágárul? Nem kínos a Fidesznek, hogy egy ilyen ember a párt tagja? Ez lenne a keresztény konzervatív értékrend?

Figyelt kérdés

“Úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön.”

„Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók."

„Csak akkor nincsen riadó, amikor milliószámra özönlenek befelé az idegenek. Akiket a második emeletről kiugorván is még le kell lőni.”

2021. jan. 10. 17:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
71%
Leszámítva, hogy a KGB-nek dolgozott és a szovjet kommunista párt tagja volt, semmi köze a komcsikhoz Putinnak. :D
2021. jan. 10. 18:17
 42/87 anonim ***** válasza:
76%

Bayer szája ilyen mocskos. De sok mindenben igaza van.

A baloldal meg folyton az árral szemben úszik, ha a valóságról van szó.

2021. jan. 10. 18:18
 43/87 anonim ***** válasza:
38%

"Leszámítva, hogy a KGB-nek dolgozott és a szovjet kommunista párt tagja volt, semmi köze a komcsikhoz Putinnak. :D"

Mert egyébként Merkel nem Stazi ügynök volt ugye.

2021. jan. 10. 18:26
 44/87 anonim ***** válasza:
100%
Én nem olyan régen láttam egy nagyon értelmes videót ahol trianonról beszélt. Szinte el sem tudtam hinni hogy az ő. Úgyhogy igazából nem tudni miért ilyen és milyen a valós énje
2021. jan. 10. 18:28
 45/87 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy Bayer egykoron a komcsi népszabadságnak dolgozott?
2021. jan. 10. 18:38
 46/87 mindentudó99 ***** válasza:
71%
Ki nem állhatom a csávót. Egy bunkó alpári alak. ( egy fidesz szavazó)
2021. jan. 10. 18:47
 47/87 anonim ***** válasza:
81%
44. Rengeteg ismeretterjesztő filmet,útifilmet, szépirodalmi művet, novellát készített. Oké, a prolik ilyesmit nem néznek, nem olvasnak.
2021. jan. 10. 18:50
 48/87 anonim ***** válasza:
35%
Bayer meg a szépirodalom. Viccnek is rossz. :)
2021. jan. 10. 18:52
 49/87 anonim ***** válasza:
66%
Mondom, nem proliknak szántam, csak úgy zárójelben megjegyeztem, aki fogékony az ilyesmire, utánajár, ha akar.
2021. jan. 10. 18:55
 50/87 anonim ***** válasza:
40%

Bayer olyan, mint egy véreb, akit előre küldenek. Ő a NER első számú ütője, aki kimondja azt, amit Orbánék nem mondhatnak ki. Kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint Sepp Dietrich-el, aki Hitler vasökle volt, eleinte otthon, majd később a fronton is. Orbán vasökle pedig Bayer.

Tetteit, és megnyilvánulásait nem teszi semmisé az, hogy néha leforgat egy-egy érdekes dokufilmet, Túrórudi!

2021. jan. 10. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!