A keresztény értékrend és a jobboldaliság hogy fér össze?
Az Úr Jézus azt mondta h segíts a bajba jutottakon, elesetteken. Ha segítesz rajtuk, olyan mintha rajtam, isten fián segítenél.
Tehát a menekulteken segíteni kell és a jobboldaliak éppen megtagadják. Még a baloldali liberalisak meg jobban segítenek.
Hát ez jó kérdés!
Én Jehova tanúja voltam, és gyorsan végig gondoltam a bibliai hátteret.
Itt, ebben az esetben, a biblia tanítása szembemegy a józan ésszel!
nem unod még ezt a kérdést? Már kaptál rá választ eleget!
"A jobboldaliság és a kereszténység hogyan fér meg egymás mellett?
Az Úr Jézus azt mondta segítsünk a bajba jutottakon elesetteken.
Tehát ha van egy bevándorló aki bajban van Jézus tanításait szerint segíteni kell rajta. Viszont a jobboldali politika hiába keresztény nem így áll hozzá.
márc. 9. 21:55"
Unalmas már ez a migrácslover duma. :D
Segíts akkor nekik!
Számomra mindig is visszás volt a magyar identitás és a kereszténység. A menekült kérdés csak egy a sok közül, ahol összeférhetetlenség van. Ebben az a legjobb, hogyha megkérdezem a vallásos ismerőseimet, hogy miért gondolkodnak radikálisan(nem feltétlenül ezzel a témával kapcsolatban), ha még a pápa is elmondja, hogy mi a helyes és mi nem, arra az a válaszuk 90%-ban, hogy: "Hát igen, nem is nagyon kedveljük ezt a pápát"
Sajnos a Bibliát nem igazítják sosem a jelen korhoz, emiatt mindenki kénye kedve szerint értelmezi...
"Sajnos a Bibliát nem igazítják sosem a jelen korhoz, emiatt mindenki kénye kedve szerint értelmezi..."
Aha. Írják át mint Mark Twain műveit a néger rabszolgákról, vagy az Otellót, mert nem elég "felvilágosul"t, "liberális"?
A Biblia nem egy regény vagy opera, hogy nekiülsz és beleírsz ezt-azt, mert neked nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!