Meddig fog még tartani a maszk bohóckodás, jelmezbál, és a szórakozóhelyek tilalma? A vakcina sem hatásos. Semmi nem hatásos.
Mikor adjuk már fel végre a harcot a koronavírus ellen? Már X-0 ra vezet az emberiség ellen. Szétverte a gazdaságot, kellemetlen maszkot kell hordanunk, szobafogságban kell élnünk, nem járhatunk gyakorlatilag sehová, nem élhetünk normálisan, ÉS a slusszpoén a végén hogy még a tetves vakcina amire vártunk az is hatástalan szar :D Baszhatják ki a kukába az összeset amit eddig fejlesztettek, ha a legújabb déli mutáció elterjed.
Mikor hagyjuk abba a bohóckodást végre? Mikor vezetjük be a szabad védekezés, élni és élni hagyni elvét? Aki fél, az otthon maradhat, aki meg nem, az csinálhasson amit akar korlátozások nélkül.
Ne térj ki, hanem a kérdésre válaszolj! Feleslegesnek tartod a többi védőoltást is?
Tehát akkor a gyerek ne kapja meg a gyermekbénulás elleni vakcinát, és akkor majd max lebénul? Vagy, ha újra felütné a fejét a pestis, jó kis 50 százalékos mortalitással hadd terjedjen, mert "káros" egy legyengített vírus verziója?
Gyerelejóisten!
Kedves 65-ös! Lehet, hogy egy önző dög vagyok, de nagyjából lesz.rom, hogy az emberiség életben marad-e vagy sem, úgy általában. Engem az érdekel, hogy aki nekem fontos, az maradjon életben, és ha csak lehet, egészségesen. És már megbocsáss, de erre valamivel nagyobb garancia a védőoltás, mint az immunrendszer.
Tojok rá, hogy az emberiség tőlem független 50%-a életben marad-e egy ránk eresztett pandémia után, ha mondjuk meghalt mindenki, akihez közöm volt, neadjisten én is. Nem immunrendszer alapján válogatom a barátaimat...
Régen pedig úgy maradtak életben emberek a járványok idején, hogy
vagy védőruhát viseltek (pl. pestis)
vagy izolálták a fertőzötteket (pl. lepratelepek)
vagy olyan génmutációjuk volt, hogy nem tudtak megfertőződni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!