Nem nevetséges már ez a dudálós bohóckodás amit megint hétfőre szervez Hadházy?
Illetve ha már sokadszorra adja ki a rendőrség közleményben, hogy ez nem engedélyezett akkor mi a fenéért nem lépnek már fel végre komolyabban?
Ez lenne a nagy diktatórikus Orbáni rendőrség?
Engem ha elkapnak valami szabályszegéssel hétrő hétre akkor biztos nem úsznám meg ennyivel..
Ez nem bohóckodás hanem a vélemény nyilvánítás egy formája.
Sajnos hogy a Magyar parlament egyenlő a nullával, Hadházy ezért választotta ezt a figyelem felkeltést mert a parlamenben ha elmondja amit kifogásol ő és az ellenzék azzal nem ér semmit, az orbán banda úgy uralkodik az ország velett mint a dilis Cézár róma felet. Lopnak csalnak hazudnak és ha ezt valaki szóvá teszi akkor Kövér házmester lebünteti a földig. Hát ez a fideszes demokrácia.
Azért kapja a fizetését, hogy a parlamentben képviselje a szavazóit, nem azért, hogy az utcán bohóckodjon. Ehhez képest be se jár a parlamentbe.
Egy ilyen bohócot csak azok tudnak komolyan venni, akik hozzá hasonló értelmi szinten vannak.
Na lássuk csak: Én nem vagyok híve annak, hogy egy probléma vagy általunk tapasztalt és annak tartott visszásság esetében érdemi válasz helyett elkezdünk mutogatni a másik oldalra. Maradjunk annyiban, hogy a különféle pártok képviselői nem csak a parlamentben vagy a média valamilyen felületén politizálnak, hanem bizony kimennek az utcára is, hogy felkeltsék a figyelmet egy-egy általuk fontosnak vélt problémára. Másrészt ha néztél mostanában parlamenti közvetítést, láthatod, mennyire tudnak ott eredményes munkát végezni. Elmondják a maguk kis megváltó szólamaikat (ha hagyják, és nem kapcsolják le a mikrofonjukat), aztán kb. annyit foglalkoznak vele, hogy "ezt is hallottuk". Bár többnyire nem is hallják, hiszen aki jelen van, az sem nagyon szokott odafigyelni. Nem a kölcsönös sárdobálásra gondolok, mert abban mindig mindenki nagyon aktív. Nem. Arra gondolok, mikor valamit el akarnak érni, javaslatot tesznek, benyújtanak valamit, vagy bármi. A 2/3-dal szemben semmi súlyuk nincs, így aztán küzdenek, ahogy tudnak, hogy egyáltalán hallathassák a hangjukat. Mert te a kormány hű médiában nem fogsz hallani az értelmes, bármit jobbá tenni akaró törekvéseikről, mert még a végén szavazókat nyernek.
Azt meg szerintem ne feszegessük, ki mennyit van a parlamentben! Kétségtelen, hogy neki legalább van arca, így ha nincs ott, akkor az feltűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!