Mikor adjuk már fel végre a harcot a koronavírus ellen? Már X-0 ra vezet az emberiség ellen. Szétverte a gazdaságot, kellemetlen maszkot kell hordanunk, szobafogságban kell élnünk, nem járhatunk gyakorlatilag sehová, nem élhetünk normálisan, ÉS a slusszpoén a végén hogy még a tetves vakcina amire vártunk az is hatástalan szar :D Baszhatják ki a kukába az összeset amit eddig fejlesztettek, ha a legújabb déli mutáció elterjed.
Mikor hagyjuk abba a bohóckodást végre? Mikor vezetjük be a szabad védekezés, élni és élni hagyni elvét? Aki fél, az otthon maradhat, aki meg nem, az csinálhasson amit akar korlátozások nélkül.
Addig tart, amíg egyes felelőtlen agyhalottak csak "bohóckodásnak" tartják és nem képesek a felelős gondolkozásra.
2021. jan. 9. 13:16
22/68 anonim válasza:
agyhalott = Alexfly = fél hogy 8.05-kor ráugrik a korona, előtte egész nap a plázában cimbikézett.
2021. jan. 9. 13:45
23/68 anonim válasza:
A 20# választ beküldő ember stílusán nagyon látszik, hogy nehezére esik megemészteni az igazságot, - pontosan az ilyen emberek azok, akiknek mindenre van önmagát felmentő kifogása. Ez az embertípus teszi lehetetlen küldetéssé azt, hogy egységesen összefoghasson az egész társadalom - kivételek nélkül - egy olyan jelegű probléma megoldására, mint amilyen jelenleg a víruson esedékes felülkerekedés lenne. Az, hogy itt körbe csulázol mindent, nem fog változtatni ezen a száraz tényen.
2021. jan. 9. 14:01
24/68 Alex Fly válasza:
@22: na pont erről beszélek...
Nem te vagy az egyetlen ilyen "szerényen bútorozott" emberke, akinek a tudása csak eddig terjed, amit itt megosztottál velünk.
Na az ilyenek miatt nem elég hatékony a védekezés ahhoz, hogy rövid úton enyhíteni lehessen rajtuk.
2021. jan. 9. 14:05
25/68 anonim válasza:
Nagyon szeretném, ha azok a fiatalok, akiken nem fog a fertőzés, ellátogatnának egy covid osztályra, és felajánlanák önkéntes tevékenységüket az egészségügynek, hiszen ők úgysem fertőződnek. Nagyon kíváncsi lennék, hogy hány nap után nem tartanák bohóckodásnak a maszkot.
2021. jan. 9. 14:22
26/68 anonim válasza:
#25 Járj elöl jó példával, mert ha jól sejtem, te sem jártál még covid-osztályon.
2021. jan. 9. 14:27
27/68 anonim válasza:
Én is arra szavazok hogy a 25-ös menjen a covid osztályra, mielőtt más ...-a csalánt.
2021. jan. 9. 14:31
28/68 anonim válasza:
23. Te vagy itt a gyenge láncszem. Ha nem lennél te és a hasonló proli pszichopaták, más rég megtaláltuk volna a hosszú távon tartható, egészséges, mindenkinek kedvező megoldást ami a legkevesebb gazdasági és egészségügyi károsodást okozza. Ehelyett mi van? Mentegetőzés van, zavarkeltés van, mindenre rámondod hogy kifogás, miattad hal meg naponta ennyi ember.
2021. jan. 9. 14:34
29/68 anonim válasza:
26-os, hasznos lenne ám, ha nem csak olvasnál, de értenéd is, amit olvasol. A mondatot úgy kezdtem, hogy azok, akiken nem fog a fertőzés. Magamról nem állítottam ilyesmit.
2021. jan. 9. 14:38
30/68 anonim válasza:
Az viszont hatásos, ha gátlások nélkül egymás intim szférájába bújva egymásra fröcskölik a fertőző nyálcseppeket az emberek!
Nem is értem, hogy néhány embernek meg se fordul a fejében, hogy most egy fertőző vírus terjed szabadon, amit nem terjeszteni, inkább korlátozni kellene!
Ilyenkor hogy jut bárkinek az eszébe tömeges társas szórakozási forma lehetősége ? 😲
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!