Meddig fog még tartani a maszk bohóckodás, jelmezbál, és a szórakozóhelyek tilalma? A vakcina sem hatásos. Semmi nem hatásos.
Mikor adjuk már fel végre a harcot a koronavírus ellen? Már X-0 ra vezet az emberiség ellen. Szétverte a gazdaságot, kellemetlen maszkot kell hordanunk, szobafogságban kell élnünk, nem járhatunk gyakorlatilag sehová, nem élhetünk normálisan, ÉS a slusszpoén a végén hogy még a tetves vakcina amire vártunk az is hatástalan szar :D Baszhatják ki a kukába az összeset amit eddig fejlesztettek, ha a legújabb déli mutáció elterjed.
Mikor hagyjuk abba a bohóckodást végre? Mikor vezetjük be a szabad védekezés, élni és élni hagyni elvét? Aki fél, az otthon maradhat, aki meg nem, az csinálhasson amit akar korlátozások nélkül.
Az az érdemi ellenérvem, hogy annyira okosnak képzeled magad, hogy képtelen voltál érzékelni a kérdező kérdésében a lényeget, azaz a linket. Keresd meg, mert ezért írta a kérdést, nem azért mert ő egyenlő a szomszédoddal (vagy hasonló), aki konteós, és akivel minden nap 2 órát vérre menően vitázol és cseszitek az időtöket.
Majd a nyilvánvaló tényeket, amiket mindenki tud, a nyakunkba zúdítottad, mintha mi nem tudnánk. Úgy teszel mintha csak te lennél az egyedüli aki bármit ért, és mellette egy ilyet írsz, ami nem elírás, hanem az olvasottság hiánya. Az elírások nem zavarnak.
Mi lenne ha nem marnátok egymást hanem elengednétek és megnyugodnátok?
Úgyse tudjátok egymást meggyőzni.
#51 miről beszélsz te ostoba? Belinkelt egy blikk színvonalú oldalt a kérdező... először meg sem nyitottam, de aztán most miattad mégis.
"írja az Index egy, szakértői ellenőrzésen még át nem esett (és így szakfolyóiratban meg nem jelent) kutatási beszámoló alapján."
Szakértői ellenőrzésen még át nem esett. Tehát akár Kiss Pista is állíthatja. Mellesleg, ha így van, majd módosítanak rajta, hogy jó legyen. Egyébként meg Afrikában van annyi egyéb vírus, hogy meg se lehet számolni. Onnan viszont nem nagyon utazgatnak a fejlett világba.
Továbbra sem értem a kérdezőt, hiaba böfögöd a 0%-os válaszodat magadból. Szerinte az a "megoldás", ha hagyjuk az egész vírust, hadd öljön meg több 10 millió embert, ne hordjunk maszkot, ne vigyázzunk a másikra, ne csináljunk semmit, csak mert mélyen tisztelt őfelsége bulikázni szeretne, meg azt csinálni, amit akar, mit neki mások élete...
Nem is nulla. De mondjuk csalódtam benned, eleinte normálisabbnak tűntél, de csak egy ellenkonteós-konteós színvonalon vagy.
"először meg sem nyitottam, de aztán most miattad mégis."
Mondjuk azért megnyithattad volna, mielőtt 1 oldalt írsz a kérdésre válaszként elvileg...
"Tűntetni kellett volna"
Először is, rövid ü a tüntetni.
Másodszor: mégis, mi ellen? A vírus ellen? Az a rossz hírem, hogy minden valószínűség szerint a vírus szrik tüntetésre és forradalomra is, sőt, mint azt tudjuk, tömegrendezvényen jobban terjed.
Hajaj, asszem most adtam tippet egy újabb összeesküvés elméletre...
Hagyd, ezeket a konteósokat nem lehet meggyőzni. Inkább hisznek a kuruzslóiknak, mert azt könnyebb megemészteni, meg jobban tetszik a lelki világuknak.
"Mondjuk azért megnyithattad volna, mielőtt 1 oldalt írsz a kérdésre válaszként elvileg"
Egy kamu oldalon mit nyissak meg? A címből látni, hogy milyen a színvonal
Tehát a pestis, kolera, tífusz vagy kanyaró ellen sem kellett volna védőoltást csinálni, hadd legyenek, meg fertőzzenek, hisz csak víruskák... Komolyan mondom, ti már a középkori ember szintjén gondolkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!