Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyiküket tartod KEVÉSBÉ jó...

Melyiküket tartod KEVÉSBÉ jó magyarnak?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki elkezdené, a kérdés nem provokáció, csak olyan sokszor hallottam már azt a "ha nem szülsz legalább három gyereket, nem is vagy igazi magyar"

A két alább említett lány két volt osztálytársam a gimiből. És csak hogy szebb legyen a helyzet, egyházi gimibe jártunk :D

Szóval...

1. lány: 24 éves, leszbikus, azért küzd, hogy ők is házasodhassanak. Mellette stabil párkapcsolatban van a barátnőjével évek óta, együtt szeretnék leélni az életüket. Közgazdászként dolgozik, a párja tanárnő. Azt mondja, gyereket vállalni nem szeretnének.

2. lány: 24 éves, már kb. 5 éve prostituáltként dolgozik. Napközben általában műkörmös, szoli, barátnőkkel lógás, este-éjszaka idegen férfiakat elégít ki pénzért és minden mocskos fantáziájukat megvalósítja. Azt mondja, ha összeszed annyi pénzt, hogy megalapozza a jövőjét, abbahagyja az "ipart", aztán szeretne férjhez menni, kertes házban lakni és 3-4 gyereket szülni.

2021. jan. 3. 20:01
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
37%

20

Budaházy nem a kormány. Ellenzékiek pedig olyat harsogtak, hogy nem kell szülni, mert az náci dolog (jelzem, hogy ettől nagyobb marhaságot nem olvastam egész 2020-ban).

2021. jan. 3. 22:08
 22/38 anonim ***** válasza:
60%

Az volt a kérdés, hogy ki terjeszt ilyeneket. Nem volt szó arról, hogy a kormány. Budahazy Edda viszont mond ilyeneket folyton

2021. jan. 3. 22:12
 23/38 anonim ***** válasza:
0%

Nincs köze a magyarsághoz.

A kettő közül a 2. lenne könnyebben kikúrálható, mert ő tudja, hogy PÉNZért

csinálja, az 1-es pedig mélyen károsodott

A 2. esetében, HA egyáltalán szüksége lenne külső segítségre, elég lenne magának esetleg a későbbi férjének, ha véletlenül olyat választ.

Az 1. esetében hosszú évekre lenne szüksége a lány egész családjának, HA egyáltalán elég későn érte az abúzus, hogy rendbe lehessen hozni. Egy teljes közösség fizetett és önkéntes folyamatos segítsége kellene neki, főleg, hogy már maga is beállt a károsítók közé. Bár még elég fiatal, rendbe jöhetne.

2021. jan. 3. 23:10
 24/38 A kérdező kommentje:

"A kérdésben szereplő nők nem létező figurák. A legjobban azt röhögtem, hogy egy egyházi gimis filléres k*rva lett"

Létezik. Ő nevelőszülőknél nőtt fel, azok voltak keresztények, elküldték keresztény suliba, ő meg kényszerből bejárt.

2021. jan. 3. 23:15
 25/38 anonim ***** válasza:
61%

Meg tudom erősíteni, én is egyházi gimnáziumba jártam, nekünk is volt prsotituáltként dolgozó osztálytársunk (bár ő 10. osztály végén kibukott és elment máshova tanulni).

A legviccesebb a sztoriban az, hogy úgy tudtuk meg, hogy hirdeti magát, hogy a szintén egyházi gimis fiúk az osztályból épp ilyen témában néztek "hirdetéseket", aztán egyszer csak szembejött velük :D

2021. jan. 3. 23:24
 26/38 anonim ***** válasza:
0%
Ha az első megtalálom purhabon akkor Ő.
2021. jan. 3. 23:50
 27/38 anonim ***** válasza:
40%
A sztori szerintem se igaz, de egy egyházi gimis csajról pont el tudom képzelni, hogy filléres k@rva lesz. Ezek a keresztény csajok annyira naivak és buták. Nem készítik fel őket a fogamzásgátlásra, nincs szexuális edukáció. Ha teherbe esel, lehet el se mondhatod otthon. Az ilyenek szoktak lecsúszni, persze nem mindenkiről beszélek. Én is ismertem egy csajt, akinek elég vallásos szülei voltak. Mondanom se kell, hogy neki voltak a párkapcsolatról, meg házasságról a legostobbáb elképzelései. Köszönőviszonyban se volt a valósággal.
2021. jan. 4. 00:04
 28/38 anonim ***** válasza:
85%

Nem teljesen igaz, egyházi suliban is van felvilágosító óra, meg az ilyen sulikban is teljesen képben vannak a lányok. Nem úgy kell ezeket az egyházi gimiket elképzelni, mint valami apácazárdát :D

2021. jan. 4. 00:17
 29/38 anonim ***** válasza:
74%

Ez a jó meg nem jó magyar nem létező fogalmak .

Magyar mindenki,aki annak érzi és vallja magát,senki nem tartozik magyarázattal és nincs összefüggés az életvitelével .

Még a jó és a rossz ember kategorizálás is nehézkes ,a szélsőséges esetektől eltekintve ( pl. sorozatgyilkos,pedofil stb ) ez nem fekete-fehér .

Amúgy amíg másoknak nem árt vele,mindenki éljen úgy,ahogy akar . Most nem értem egy k.rva pl. mitől lenne "kevésbé" magyar ,itt dolgozik,itt adózik ,itt költi a pénzét ,gondolom magyarul beszél,itt született .

2021. jan. 4. 01:50
 30/38 anonim ***** válasza:
Én EMBERNEK tartom őket, attól független, hogy miként élnek, arról nem beszélve, hogy míg nem ártanak senkinek addig szívük joga oylan életet élni amilyen jól esik.
2021. jan. 4. 04:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!