Melyiküket tartod KEVÉSBÉ jó magyarnak?
Mielőtt bárki elkezdené, a kérdés nem provokáció, csak olyan sokszor hallottam már azt a "ha nem szülsz legalább három gyereket, nem is vagy igazi magyar"
A két alább említett lány két volt osztálytársam a gimiből. És csak hogy szebb legyen a helyzet, egyházi gimibe jártunk :D
Szóval...
1. lány: 24 éves, leszbikus, azért küzd, hogy ők is házasodhassanak. Mellette stabil párkapcsolatban van a barátnőjével évek óta, együtt szeretnék leélni az életüket. Közgazdászként dolgozik, a párja tanárnő. Azt mondja, gyereket vállalni nem szeretnének.
2. lány: 24 éves, már kb. 5 éve prostituáltként dolgozik. Napközben általában műkörmös, szoli, barátnőkkel lógás, este-éjszaka idegen férfiakat elégít ki pénzért és minden mocskos fantáziájukat megvalósítja. Azt mondja, ha összeszed annyi pénzt, hogy megalapozza a jövőjét, abbahagyja az "ipart", aztán szeretne férjhez menni, kertes házban lakni és 3-4 gyereket szülni.
"ha nem szülsz legalább három gyereket, nem is vagy igazi magyar"
Én még nem hallottam senkitől.
Tőlem mindkettő azt csinál amit akar, az hogy “mennyire magyarok” meg nem ezen múlik.
Egyébként értem mire célzol a kérdéssel, vagyis hogy mire próbál rávilágítani, és jogos :D
Ez most valami vicc akar lenni?
Egyik sem normális.
Kurtizán vagy leszbikus.
Nekem is mondták már, hogy ha nem vállalok több gyereket, azzal az ország jövőjét teszem tönkre :D
Én is 24 éves lány vagyok, csak én még az orvosin szenvedek, még egy év a diplomáig... De amúgy valószínűleg nekem is csak 1 gyerekem lenne majd, mert sürgin szeretnék dolgozni, az nem épp családbarát.
" mert sürgin szeretnék dolgozni,"
Ott vagy 35 éves korodig, aztán utána elmész háziorvosnak a nyugiba, mert úgy kiégsz, mint egy csillagszóró.
mitől jó magyar valaki?
Mit értesz te azon hogy "jó magyar" ?
A jó magyar, szereti hazáját, becsületesen él, dolgozik, betartja a törvényeket, felelőséget vállal tetteiért!
kb ennyi jutott most hírtelen eszembe
Ezek alapján te is megítélheted hogy a kérdésedre szerinted mia válasz...
Gondolom te már ugy is eldöntötted előre.
Mások arctalan véleményére miért van szükséged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!