Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyiküket tartod KEVÉSBÉ jó...

Melyiküket tartod KEVÉSBÉ jó magyarnak?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki elkezdené, a kérdés nem provokáció, csak olyan sokszor hallottam már azt a "ha nem szülsz legalább három gyereket, nem is vagy igazi magyar"

A két alább említett lány két volt osztálytársam a gimiből. És csak hogy szebb legyen a helyzet, egyházi gimibe jártunk :D

Szóval...

1. lány: 24 éves, leszbikus, azért küzd, hogy ők is házasodhassanak. Mellette stabil párkapcsolatban van a barátnőjével évek óta, együtt szeretnék leélni az életüket. Közgazdászként dolgozik, a párja tanárnő. Azt mondja, gyereket vállalni nem szeretnének.

2. lány: 24 éves, már kb. 5 éve prostituáltként dolgozik. Napközben általában műkörmös, szoli, barátnőkkel lógás, este-éjszaka idegen férfiakat elégít ki pénzért és minden mocskos fantáziájukat megvalósítja. Azt mondja, ha összeszed annyi pénzt, hogy megalapozza a jövőjét, abbahagyja az "ipart", aztán szeretne férjhez menni, kertes házban lakni és 3-4 gyereket szülni.

2021. jan. 3. 20:01
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
88%

"ha nem szülsz legalább három gyereket, nem is vagy igazi magyar"

Én még nem hallottam senkitől.

2021. jan. 3. 20:04
 2/38 Sulek Péter ***** válasza:
89%
szerintem ez életvitel,nem ezen múlik a magyarság :)
2021. jan. 3. 20:06
 3/38 Jeffrey Spender ***** válasza:
74%
Egyértelműen az 1. lány, a tisztességes munka, normális erkölcsös élet, nem pedig a k*rválkodás, és a szexuális irányultság a legnevetségesebb, ami alapján megítélik, hogy Jó-e valaki vagy nem.
2021. jan. 3. 20:07
 4/38 Jeffrey Spender ***** válasza:
72%
Most látom, figyelmetlenül olvastam, tehát a 2. lány a Kevésbé Jó, és az 1.-es meg Normális, ez akart lenni a válaszom.
2021. jan. 3. 20:09
 5/38 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem mindkettő azt csinál amit akar, az hogy “mennyire magyarok” meg nem ezen múlik.

Egyébként értem mire célzol a kérdéssel, vagyis hogy mire próbál rávilágítani, és jogos :D

2021. jan. 3. 20:11
 6/38 anonim ***** válasza:
23%

Ez most valami vicc akar lenni?

Egyik sem normális.

Kurtizán vagy leszbikus.

2021. jan. 3. 20:12
 7/38 anonim ***** válasza:
37%
Nem ezen múlik, hogy ki a jobb magyar, de a kormány szemében világos, hogy ki lenne az...
2021. jan. 3. 20:13
 8/38 A kérdező kommentje:

Nekem is mondták már, hogy ha nem vállalok több gyereket, azzal az ország jövőjét teszem tönkre :D

Én is 24 éves lány vagyok, csak én még az orvosin szenvedek, még egy év a diplomáig... De amúgy valószínűleg nekem is csak 1 gyerekem lenne majd, mert sürgin szeretnék dolgozni, az nem épp családbarát.

2021. jan. 3. 20:14
 9/38 anonim ***** válasza:
70%

" mert sürgin szeretnék dolgozni,"

Ott vagy 35 éves korodig, aztán utána elmész háziorvosnak a nyugiba, mert úgy kiégsz, mint egy csillagszóró.

2021. jan. 3. 20:16
 10/38 anonim ***** válasza:
97%

mitől jó magyar valaki?

Mit értesz te azon hogy "jó magyar" ?

A jó magyar, szereti hazáját, becsületesen él, dolgozik, betartja a törvényeket, felelőséget vállal tetteiért!

kb ennyi jutott most hírtelen eszembe

Ezek alapján te is megítélheted hogy a kérdésedre szerinted mia válasz...

Gondolom te már ugy is eldöntötted előre.

Mások arctalan véleményére miért van szükséged?

2021. jan. 3. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!