Melyiküket tartod KEVÉSBÉ jó magyarnak?
Mielőtt bárki elkezdené, a kérdés nem provokáció, csak olyan sokszor hallottam már azt a "ha nem szülsz legalább három gyereket, nem is vagy igazi magyar"
A két alább említett lány két volt osztálytársam a gimiből. És csak hogy szebb legyen a helyzet, egyházi gimibe jártunk :D
Szóval...
1. lány: 24 éves, leszbikus, azért küzd, hogy ők is házasodhassanak. Mellette stabil párkapcsolatban van a barátnőjével évek óta, együtt szeretnék leélni az életüket. Közgazdászként dolgozik, a párja tanárnő. Azt mondja, gyereket vállalni nem szeretnének.
2. lány: 24 éves, már kb. 5 éve prostituáltként dolgozik. Napközben általában műkörmös, szoli, barátnőkkel lógás, este-éjszaka idegen férfiakat elégít ki pénzért és minden mocskos fantáziájukat megvalósítja. Azt mondja, ha összeszed annyi pénzt, hogy megalapozza a jövőjét, abbahagyja az "ipart", aztán szeretne férjhez menni, kertes házban lakni és 3-4 gyereket szülni.
én ismerek hallomásból egy fideszest aki azt állította magárol hogy kersztényi életet él, becsületes, és szeretia családját stb...
És nem rég derült ki hogy pucéron menekült az ereszcsatornán át a rendörök elől egy homárgruppen szexpartiról, a táskájában droggal.
Igen, vannak ilyen dolgok sajnos
7-es vagyok.
13-as!
"többletjogokat követel az aberrációinak." Milyen többletjogokról beszélsz? Egyenjogokat akarnak. A kettő között baromi nagy különbség van.
A szóképekből miért az jön le ,hogy sok a románmagyar ittttt.
Miért nem ott politikusak ahol születtek.
A kérdés - mint már a történet elmesélése előtt leszögezed - nem provokáció, de azért roppant kicsi annak a valószínűsége, hogy ezt a tűz és víz ellentétpárt pont a saját osztálytársaid közt lelted fel, ráadásul egy egyházi iskolában. Ugye, jól gondolom, hogy nem a bizonytalanságod miatt tetted fel a kérdést, hanem hogy azt mondhasd: na ugye, hogy a szülni nem akaró leszbikus minden tekintetben több és jobb, mint a másik?!
A kérdésedre az a válaszom, hogy mindketten ugyanúgy magyarok, de míg a 3-4 gyereket szülő nő az átlagot túlteljesítve sokat tesz a magyarság fennmaradásáért, a másik pedig az égvilágon semmit.
Nem tudom, téged foglalkoztat-e a távoli jövő, vagy csak a mának élsz, de nem hiszem, hogy nagyon boldog lennél, ha a csökkenő magyar népesség miatt életed utolsó éveit bangladeshi, eritreai, vagy szomáliai szomszédok mellett lennél kénytelen leélni, minden nap attól rettegve, hogy mikor rabolnak ki, késelnak meg, vagy bántalmazzák a gyerekidet, unokáidat...
(Még annyit, hogy nem vagyok prűd, nekem is volt leszbikus osztálytársam és ma is van ilyen ismerősöm, akiket emberként sokra tartok, de azt is pontosan tudom, hogy nem ők lesznek a nemzet megmentői.) :)
"ha nem szülsz legalább három gyereket, nem is vagy igazi magyar"
De ezt ki terjeszti? Meg hol? Tényleg tudni akarom. Mert az emberek többsége magasról tojik rá, hogy egy vadidegennek (mint a kérdező) van-e gyereke. Még a hulladék fidesztől sem hallottam, de nem is olvastam,a hol pontokba szedik, hogy ki a jó magyar. Tényleg érdekel kérdező, melyik párt vagy szervezet mondta ezt? Hol van pontokba szedve, hogy ki a jó magyar?
Keress rá Budaházy Eddára és a híres videójára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!