Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyiküket tartod KEVÉSBÉ jó...

Melyiküket tartod KEVÉSBÉ jó magyarnak?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki elkezdené, a kérdés nem provokáció, csak olyan sokszor hallottam már azt a "ha nem szülsz legalább három gyereket, nem is vagy igazi magyar"

A két alább említett lány két volt osztálytársam a gimiből. És csak hogy szebb legyen a helyzet, egyházi gimibe jártunk :D

Szóval...

1. lány: 24 éves, leszbikus, azért küzd, hogy ők is házasodhassanak. Mellette stabil párkapcsolatban van a barátnőjével évek óta, együtt szeretnék leélni az életüket. Közgazdászként dolgozik, a párja tanárnő. Azt mondja, gyereket vállalni nem szeretnének.

2. lány: 24 éves, már kb. 5 éve prostituáltként dolgozik. Napközben általában műkörmös, szoli, barátnőkkel lógás, este-éjszaka idegen férfiakat elégít ki pénzért és minden mocskos fantáziájukat megvalósítja. Azt mondja, ha összeszed annyi pénzt, hogy megalapozza a jövőjét, abbahagyja az "ipart", aztán szeretne férjhez menni, kertes házban lakni és 3-4 gyereket szülni.

2021. jan. 3. 20:01
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
48%
Egyik se
2021. jan. 3. 20:19
 12/38 anonim ***** válasza:
24%
Én ismertem egy lányt aki egy liberális magyar, ő úgy járt szadi partikra, hogy a 4 gyerekét állami gondozásba adta, mert kellet neki ekire meg speedre a pénz, bár ő biszex is volt és pénzért is nyomta gruppenbe. Soha nem gondoltam rá úgy hogy jobb magyar-e egy másiknál. Fontos ez neked?
2021. jan. 3. 20:20
 13/38 anonim ***** válasza:
51%

én ismerek hallomásból egy fideszest aki azt állította magárol hogy kersztényi életet él, becsületes, és szeretia családját stb...

És nem rég derült ki hogy pucéron menekült az ereszcsatornán át a rendörök elől egy homárgruppen szexpartiról, a táskájában droggal.

Igen, vannak ilyen dolgok sajnos

2021. jan. 3. 20:22
 14/38 anonim ***** válasza:
47%

7-es vagyok.

13-as!

"többletjogokat követel az aberrációinak." Milyen többletjogokról beszélsz? Egyenjogokat akarnak. A kettő között baromi nagy különbség van.

2021. jan. 3. 20:28
 15/38 anonim ***** válasza:
0%

A szóképekből miért az jön le ,hogy sok a románmagyar ittttt.

Miért nem ott politikusak ahol születtek.

2021. jan. 3. 20:30
 16/38 anonim ***** válasza:
24%

A kérdés - mint már a történet elmesélése előtt leszögezed - nem provokáció, de azért roppant kicsi annak a valószínűsége, hogy ezt a tűz és víz ellentétpárt pont a saját osztálytársaid közt lelted fel, ráadásul egy egyházi iskolában. Ugye, jól gondolom, hogy nem a bizonytalanságod miatt tetted fel a kérdést, hanem hogy azt mondhasd: na ugye, hogy a szülni nem akaró leszbikus minden tekintetben több és jobb, mint a másik?!

A kérdésedre az a válaszom, hogy mindketten ugyanúgy magyarok, de míg a 3-4 gyereket szülő nő az átlagot túlteljesítve sokat tesz a magyarság fennmaradásáért, a másik pedig az égvilágon semmit.

Nem tudom, téged foglalkoztat-e a távoli jövő, vagy csak a mának élsz, de nem hiszem, hogy nagyon boldog lennél, ha a csökkenő magyar népesség miatt életed utolsó éveit bangladeshi, eritreai, vagy szomáliai szomszédok mellett lennél kénytelen leélni, minden nap attól rettegve, hogy mikor rabolnak ki, késelnak meg, vagy bántalmazzák a gyerekidet, unokáidat...

(Még annyit, hogy nem vagyok prűd, nekem is volt leszbikus osztálytársam és ma is van ilyen ismerősöm, akiket emberként sokra tartok, de azt is pontosan tudom, hogy nem ők lesznek a nemzet megmentői.) :)

2021. jan. 3. 21:14
 17/38 anonim ***** válasza:
0%

"ha nem szülsz legalább három gyereket, nem is vagy igazi magyar"

De ezt ki terjeszti? Meg hol? Tényleg tudni akarom. Mert az emberek többsége magasról tojik rá, hogy egy vadidegennek (mint a kérdező) van-e gyereke. Még a hulladék fidesztől sem hallottam, de nem is olvastam,a hol pontokba szedik, hogy ki a jó magyar. Tényleg érdekel kérdező, melyik párt vagy szervezet mondta ezt? Hol van pontokba szedve, hogy ki a jó magyar?

2021. jan. 3. 21:50
 18/38 anonim ***** válasza:
Mindenki magyar, akinek magyar állampolgársága van, a "jó" magyar meg kormánytól függ, a fidesznek gondolom egy 4 gyermekes középosztálybeli számít annak. Ha az 1. betartja a törvényeket, dolgozik, akkor ugyanolyan szinten áll mint egy hetero aki nem akar gyereket.
2021. jan. 3. 21:56
 19/38 anonim ***** válasza:

Keress rá Budaházy Eddára és a híres videójára...

2021. jan. 3. 22:04
 20/38 anonim ***** válasza:
27%
Ömmm, kérhetek én is egy linket, ahol le van írva, államilag, hogy ki a jó magyar?
2021. jan. 3. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!