Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiküket válasszam? Bizonytalan vagyok.
Van egy fiú, akivel 2hónapja együtt vagyunk, de egyszerűen nem tudom, hogy szeretem-e őt... Mostanában sok mindennel megbántott,és észre sem vette. Sokat veszekszünk. Egyátalán nem az a "kemény fiú", nem mondom hogy nyápic, mert nem az. Sokszor féltékeny a semmiért. Kedves, udvarias. Ismerik a szüleim. Szemüveges. 13/F.
A másik már inkább "kemény fiú", viszont egyátalán nem rossz. Szeret kosarazni, focizni is, mind a kettőben szinte profi. Nem tudom kiverni őt a fejemből. Helyes, cuki a srác. Állatbarát, kedves. Nem ismerik a Szüleim. Segített fociban is. Sokat szoktunk hülyéskedni. Humoros. Mostanában nagyon sokat gondolok rá. 14/F
Szerintetek Melyiket "válasszam"?
Bocsi, ha kicsit hosszúra sikeredett
A másik fiú kedvel téged ?
Én először megbizonyosodnék arról, hogy a másik srác egyéltalán kedvel-e, mert ha nem, akkor csak bambi szemekkel bámulnál és vágyakoznál utána a szünetekben.
Őszintén én a 2.srácot választanám, de ez a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!