Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszunk egymasnak de bizonytalan vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lany ahh gyonyoru bejon enis neki de nemreg lett vege egy kapcsolatomnak es nagyon szar volt 2hetig eletkedvem nem volt...
Most ennek is vege lesz valamikor ha osszejovunk nem tudom h ez megeri e nekem mert nem akarok megint szarul lenni..
Tudom fiatal vagyok ne szarozzak de szerintem meg nem tettem tul magam az exemen viszont ha ezt most elengedem lehet soha nem lesz semmi...
15f
2018. jan. 21. 12:06
1/1 anonim válasza:
Ha még nem vagy túl exeden ne tegyél semmit, abból hamar szakítás lesz és átvered a lányt, ha nem is iránta érzel igazán.
Adj időt ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!