Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdjem? Mit írjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjem? Mit írjak neki? Egy közösségi oldal társkeresőjén beövünk egymásnak egy csajjal, aki nagyon beön nekem, de elég bizonytalan vagyok magamba. Szerintetek mit írak neki?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan kezdem el az ismerkedést... Adjatok pár tanácsot légyszi
2010. ápr. 17. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Küldj neki valami flörtöt, bókot, egy jelentéktelen sort: Pl: Ha tehetném rádkacsintanék zsivány mosollyal, vagy pl: füledbe súgnám, hogy a "bejön" gombot csak azért nyomtad meg, mert nem találtál "NAGYON BEJÖN" feliratút...
2010. ápr. 17. 13:06
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem meg csak annyival indíts, hogy "szia xy. Tetszel nekem. Nem lenne kedved megismerkedni?" Ez nem kertelés legalább hanem nyíltan elmondja mivan. én utálom ha "célozgatnak", azt szeretem ha valaki nyíltan elmondja mivan.:)

22/L

2010. ápr. 17. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Előör is keüld a oan iást ami keesebb mássalhangót tartamaz mint amit kéne, miel naon naon nem fog beönni nei!
2010. ápr. 17. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:
13:10 = Epic komment xd
2010. ápr. 17. 13:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Először is tanulj meg írni, meg fogalmazni, vagy gondold át mielőtt leírsz valamit!

Az első válaszolóra szerintem nem hallgass,mert azt gondolom ismeretlenül ilyet írni valakinek hülyeség, meg szerintem ez nem nagyon jön be a csajoknak.

Honnan tudod, hogy tetszel neki? Ha tényleg így van akkor hívd el valahova.

2010. ápr. 17. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!