Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kène tennem? Bizonytalan vagyok mert szeretem de nem merek bizakodni mert mi van, ha semmi nem lesz belőle?
Katolikus eredetileg , de mind2-en ellenezzük (èn reformàtus vagyok) a vallàsokat mert semmi èrtelmük ès csak mèg jobban összeugrasztjàk az embereket. Szóval , hiszünk Istenben ès tèma lezàrva. ( Mind2-en hallottunk màr különböző vallàsú papokat szidni màs vallàst ott vesztettük el az èrdeklődèsünket a vallàsok irànt.)
Nekem mèg van 3 èvem a nagykorúsàgig... :/ 15 mùltam.. anyàèk is 15 -17 èvesek voltak mikor megismerkedtek , szòval nem lehetetlen ez az egèsz , csak nehèz... 18 èvesen sem hiszem , hogy engednèk , hogy 23 èvessel kavarjak.. akkor màr mennyi beleszólàsuk lenne ? Mit kène hagynom nekik, ès mit nem ? Hisz nem nekik kell pàrt talàlni.. attòl , hogy nekik valaki szimpatikus meg szeretnèk fèrjemnek valakit , attól mèg nekem kène összejònni vele nem nekik. 18 èvesen ilyen szempontból mernem kène majd önàllóbnak lenni ? Hisz mègis fiatalnak , tapasztalatlannak szàmít mèg az olyan. (Picit előre szaladtam , de èrdekel ki mennyire engedi , hogy beleszóljanak a szülei a kapcsolatàba ?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!