Ha a COVID miatt jóideje nem lehetnek élő előadások, akkor Bödőcs ezt a standup-ot hogy tarthatta meg emberek között?
Figyelt kérdés
Tisztán látni többször is, hogy rengeteg ember vett részt az esten. Én úgy tudom, már hosszú hónapok óta nem lehet nagy tömegű rendezvényt tartani. Akkor ez most micsoda? :o
2021. jan. 2. 13:31
2/10 anonim válasza:
A felvétel 2020. október 9-én készült Kecskeméten.
3/10 anonim válasza:
Talán mert korábban vették fel, amikor még lehetett közönség előtt előadást tartani...
4/10 anonim válasza:
És a 2-es meg is adta a pontos választ.
5/10 A kérdező kommentje:
#2: Már akkor se lehetett gyülekezni.
2021. jan. 2. 13:42
6/10 anonim válasza:
# 5:
Oké, ha szerintem október 9-én nem lehetett színházi előadást tartani, akkor jelentsd fel és tájékoztass minket az eredményről. Én még októberben voltam moziban, akkoriban még az a korlátozás sem volt érvényben, hogy minden második széket ki kell hagyni, bár erre szükség sem volt lett volna, olyan kevesen voltunk.
7/10 anonim válasza:
500 fős korlátozás élt még abban az időszakban.
8/10 anonim válasza:
Nekem már kivan a T.k.m evvel a rendelkezésekkel már nem is tartom be nagyon elegem volt már .
9/10 anonim válasza:
Azért mert a ti oldalatokon csak ilyen Bagi meg Nacsa féle "humoristák" vannak, még nem kellene ilyen baromsággal belekötni Bödőcsbe.
10/10 anonim válasza:
Céges rendezvényekre most sem vonatkozik a korlátozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!