Csak én gondolom azt, hogy Bödőcs Londonos videója baromira naiv, röhejes és talán még provokatív is?
https://www.youtube.com/watch?v=Pfw11Wa4gNg
Ezt a sok szépet egy turistáskodó kiruccanás után mondja el. Kíváncsi lennék mi lenne a véleménye, ha éveken át dolgozna egy belvárosi éttermi konyhában, ahova a külvárosból kellene bejárnia hajnalban felkelve és pakisztániakkal/románokkal kellene megfeszített tempóban mosogatni, krumplit pucolni vagy külvárosi londoni muszlin negyedekben hajnalban újságokat kihordani. Persze aki menő szoftverfejlesztő, orvos vagy közgazdász az jóhogy szeret az elit belvárosban élni, de ők itthon is tök jó életszínvonalon élnének. Ez a videó cinikusan naiv, félrevezető és provokatív. Ettől függetlenül nem vagyok Fideszes mielőtt nekem estek. De nyugodtan meg lehet cáfolni annak, aki nem piacképes végzettséggel ment ki Angliába. Ebben az esetben viszont végzettséget és rövid tapasztalat-beszámolót is írjatok, hogy hiteles legyen!
Igazad van.
Csak te gondolod így.
"ők itthon is tök jó életszínvonalon élnének."
Ezt jó ha elfelejted, mert csak legenda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!