Mit szóltok hozzá, hogy Bödőcs Tibor ennyire nagy fideszes?
Nemrég láttam egy videót, amiben egy Nemzeti Maradási Iroda munkatársaként járta az utcákat. Szerintetek eladta magát, vagy meggyőződéses fidesz-hívő? Ma már mindenkit megvehet a fidesz?
Én nem találtam semmit erről az irodáról, de ha jól fizetnek, szerintetek van esélyem bekerülni?
#3 Nem magyar hanem kormányellenes, nagy a különbség. Persze a kormány szerint mindenki hazaáruló aki nem ért velük egyet...
Kérdező: Ez irónia, de ezt te is tudod, csak trollkodsz, ha mégsem így van akkor nagy bajok vannak...
ez nem irónia
irónia az a sas kabaré volt, meg hofi, de ők vérkomcsik voltak
ez csak izzadtságszagú gyűlölködés
"Nem magyar hanem kormányellenes, nagy a különbség"
Nincs különbség egyáltalán. Persze libsiknek mindegy, hisz ők mindenkit szeretnek, aki külföldi.
"Nincs különbség egyáltalán. Persze libsiknek mindegy, hisz ők mindenkit szeretnek, aki külföldi."
Szerinted az ország egyenlő a kormánnyal? akkor a logikád szerint amikor elkurcsány volt kormányon akkor te voltál a hazaáruló?
tipikus buta fideszmosott agyimitátor
"#5 Azt a Fidesz csinálja a propagandán keresztül. (Mármint a gyűlölködést, az a politikájuk alapja...)
"
hát igen :D csak nem tudom akkor miért vette fel az LMP a gyűlöet karmesterét, ha ők annyira különbek
bödőcs a hócipő és fajkasháziék szintjére süllyedt
#7 A magadfajta Fidesz trollokkal az a baj, hogy soha nem tudom eldönteni, hogy csak provokálni akartok vagy tényleg ezt gondoljátok... Nagyon fárasztó.
Azt még el tudom fogadni, hogy valaki nacionalista, konzervatív, EU szkeptikus, stb. Mások vagyunk, más az értékrendünk, de nagyon unalmas, hogy nem lehet érdemben politikáról beszélni, mert aki nem ért egyet a Fidesszel az libsi, sorosbérenc...
Plusz nem kéne gyűlölködni sem, mert konkrétan csak utálkozni tud sok fideszes, aztán ha a saját stílusukban kapnak választ ők vannak a legjobban felháborodva.
A másik ami már nagyon zavaró, hogy azzal érvelnek a Fidesz mellett, hogy az MSZP is rossz volt... Attól még a Fideszt az nem menti fel semmi alól, de mindegy...
Bocsi a kirohanás miatt, de már nagyon unom, amit a Fidesz és "hívei" művelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!