Mit szóltok hozzá, hogy Bödőcs Tibor ennyire nagy fideszes?
Nemrég láttam egy videót, amiben egy Nemzeti Maradási Iroda munkatársaként járta az utcákat. Szerintetek eladta magát, vagy meggyőződéses fidesz-hívő? Ma már mindenkit megvehet a fidesz?
Én nem találtam semmit erről az irodáról, de ha jól fizetnek, szerintetek van esélyem bekerülni?
"Szerinted az ország egyenlő a kormánnyal? akkor a logikád szerint amikor elkurcsány volt kormányon akkor te voltál a hazaáruló?
tipikus buta fideszmosott agyimitátor"
ne is haragudj a kedvenc demokratáid ugyan ebben a fröcsögő fröccsöntött világhülyéje mélybuta valóságtagadó stílusban védték a gyurcsány meg a bajnai kormányt, mint ahogy most fikázzák
ennyire hülye vagy te sorospincsi
"Plusz nem kéne gyűlölködni"
Ezt mondd Sorosnak. Ő és a hálózata a legnagyobb uszító az európai ember ellen. Semmi gond nem lenne itt, ha ezek nem lennének.
ezt melyik soros kurzuson oktatták nektek, hogy a lepontozással vitát is nyertek?
kérjétek vissza a pénzetek szerintem
"ezt melyik soros kurzuson oktatták nektek, hogy a lepontozással vitát is nyertek?"
Az "Üsd szét a fidderek ökör agyát!" nevűn.
"ezt melyik soros kurzuson oktatták nektek, hogy a lepontozással vitát is nyertek?"
Ceu-n van nekik egy kötelezően választható tárgy "Európai fehér ember kiirtása és menekültsimogatás" néven fut, heti 2 előadás és egy gyakorlat, 6 kredites. Szerintem ott tanították nekik.
"Az "Üsd szét a fidderek ökör agyát!" nevűn.
"
szép demokratikusan
mekkora egy patkány vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!