Mi történt Bödőcs Tiborral?
A választások előtt olyan szépen tolta a baloldali propagandát humornak álcázva, de mióta nyert a Fidesz el is tűnt az éterből.
Ezek szerint tényleg ellenzéki megrendelésre gyártotta a humor bonbonjait?
És most, hogy nem jöttek be a számítások már nem tart tovább igényt rá a baloldal?
Megjegyzem régen szerettem Bödőcs humorát, de miután ő is némi alamizsnáért eladta magát az ellenzéknek, teljesen hitelét vesztett ember lett a szemeben.
Kedves kérdező! Hát nem tudtad, hogy humor baloldali és liberális dolog? A jobboldaliak nem szoktak nevetni, a baloldali közszereplőkön pedig nem lehet. :)
Jobboldaliként én a kérdést pont ellenkezően látom. Szerintem nem megrendelésre gyártotta a jóféle balos humort, hanem az ilyen alakok önként csinálják ezt. Nem ördögtől való dolog egyébként ha egy humorista a kormányoldalt kritizálja. Az, hogy ezt levette a repertoárjáról, az a reális helyzetértékelés jele, és annak, hogy ő tényleg piaci alapon tevékenykedik. Jól felismerte, hogy ha tovább nyomja az ellenzéki mantrát, azt a közönség unalmas és szánalmas vergődésnek értékeli.
Akik tényleg megrendelésre gyártották a baloldali jópofizást, az a hetes hetes gárdája volt.
Régen is hosszú kihagyásai voltak, amíg jelentkezett egy-egy újabb geggel. Szerintem meggyőződésből dolgozik, nem megrendelésre: ha valaki megrendelte volna, akkor a választások előtt sokkal nagyobb mennyiségű videót gyártott volna le valószínűleg.
Mellesleg nem igazán értem, hogy a fideszesek miért utálják őt. Én mindig is bírtam a politikai humort, és tudtam nevetni azokon is, akikre leadtam a szavazatomat.
nem a csicskaság nem egyenlő az értelemmel bár a te világodban igen de a valóságban az értelem ott van hogy nicola tesla, steve wozniak, mark zukkrberg, igor sikorsky
Egy humortalan baloldali csicska nem értelmes hanem egy lábtörlő. Ugyanilyen haszontalan ady agyargyűlölő endre meg a többi nyomorult
Nyárra mindig vissza szokott vonulni, családdal lenni, új öltet
Ponyvademokrácia videójában eléggé érhetően kifejezte, hogy mit gondol a mai magyar ellenzékről és nem túl pozítívan állt hozzájuk.
Számomra az a durva, hogy egy oldalt sem lehet ma már úgy kritizálni, hogy rá nem húznánk az adott emberre egy jelzőt.
Itt jelen van és hirdetgeti magát:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!