Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy Karácsony fan valójában...

Egy Karácsony fan valójában sokkal elfogultabb, mint egy Orbán fan?

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném, hogy Karácsonyra szavaztam. Már akkor se az alkalmassága miatt, hanem mert úgy gondoltam, hogy Orbán leváltásához ezt meg kell lépnem. Végül jónak bizonyult a megérzésem, Karácsony valóban alkalmatlan (a vírustól függetlenül is).

Amikor Karácsony konkrét hibáira kérdezek rá ezen az oldalon, akkor a szokásos válasz, hogy eresztény vagyok/krumplit kapok vagy hogy Tarlósnak nagyobb hibái voltak. Nem is igazán emlékszem olyan válaszra ezen az oldalon, amiben egy Karácsony szavazó elismerné, hogy egy csomó hibás döntés született az utóbbi egy évben (a saját válaszaimat leszámítva).

2021. jan. 1. 22:07
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

"Lehetséges, hogy ki lesz rúgva, Karácsony már kirúgott egy BKK vezért előtte." (Drarkovicsra utal a hsz.)

Éppen Draskovics távolítatta el a BKK januárban kinevezett vezérét, mert az élettársa volt az elektronikus jegyrendszer projektvezetője, aki összetűzésbe került Draskoviccsak, mert jelezte, hogy a project erősen túlárazott. Karácsony teljesítette a parancsot, hogy Draskovicsot és az ellopható pénzeket meg kell védeni.

2021. jan. 2. 11:40
 32/33 A kérdező kommentje:
Karácsony nem parancsot teljesített, hanem az ellenzéki háttéralkuk szerint nem kritizálhatja más párt tagjának a munkáját.
2021. jan. 2. 12:59
 33/33 anonim ***** válasza:
Draskovics Gyurcsány embere. Mindkét kormányában pénzügyes miniszter volt. A fővárosba sem véletlenül került. Varga Ivettet Karácsony rúgta ki. Nem csak szó nélkül tűrt valamit, ha nem tevékenyen részt vett benne. Neki közvetlenül semmi érdeke nem fűződött a kirúgáshoz. Ez egyedül Draskovicsot erősítette.
2021. jan. 2. 13:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!