Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy Karácsony fan valójában...

Egy Karácsony fan valójában sokkal elfogultabb, mint egy Orbán fan?

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném, hogy Karácsonyra szavaztam. Már akkor se az alkalmassága miatt, hanem mert úgy gondoltam, hogy Orbán leváltásához ezt meg kell lépnem. Végül jónak bizonyult a megérzésem, Karácsony valóban alkalmatlan (a vírustól függetlenül is).

Amikor Karácsony konkrét hibáira kérdezek rá ezen az oldalon, akkor a szokásos válasz, hogy eresztény vagyok/krumplit kapok vagy hogy Tarlósnak nagyobb hibái voltak. Nem is igazán emlékszem olyan válaszra ezen az oldalon, amiben egy Karácsony szavazó elismerné, hogy egy csomó hibás döntés született az utóbbi egy évben (a saját válaszaimat leszámítva).

2021. jan. 1. 22:07
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
75%

Ekkora öngólt kérdező.....

"...Orbán leváltásához ezt meg kell lépnem..."

"... jónak bizonyult a megérzésem, Karácsony valóban alkalmatlan..."

Most akkor melyik?

2021. jan. 1. 22:12
 2/33 A kérdező kommentje:
Hozod az átlagos válaszoló értelmi szintjét. Ha Karácsonyt alkalmatlannak találom, és nem vagyok orbánista, akkor nálad fatal error.
2021. jan. 1. 22:15
 3/33 anonim ***** válasza:
61%

1

Má' megin' egy fideszes, aki megjátssza, hogy ellenzéki, de a fideszességét nem tudja levetkőzni.

2021. jan. 1. 22:16
 4/33 anonim ***** válasza:
78%

"amiben egy Karácsony szavazó elismerné, hogy egy csomó hibás döntés született az utóbbi egy évben"

Mondj néhányat, ami:

1. nem köthető össze a járvány okozta bevétel (és ezáltal lehetőség) kieséssel;

2. amit Tarlós belátható módon tényleg máshogyan, vagy jobban csinált volna;

3. van is jelentősége.

Kérdező szerepben vagy, a lepontozás nem zavarhat, de ha úgy kényelmesebb, megírhatod privátban is.

2021. jan. 1. 22:17
 5/33 A kérdező kommentje:
Hogy beletrafáltam. Az első két válaszoló jól bizonyítja, hogy tényleg rosszabbak a Karácsony fanok.
2021. jan. 1. 22:18
 6/33 A kérdező kommentje:

Karácsony azt hazudta, hogy 8 milliárddal olcsóbban újítja fel a Lánchidat, mint amennyiért Tarlós fel tudta volna újítani. Ez úgy, ahogy van, hazugság; a Tarlós-féle ajánlatban még a Széchenyi tér felújítása is szerepelt.

Itt fel is tettem ezzel kapcsolatban a kérdés:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..

És pontosan azt az értelmi színvonalat hozta a legtöbb válaszoló, amit itt az első két válaszoló hozott.

2021. jan. 1. 22:23
 7/33 anonim ***** válasza:
17%
Így igaz kérdező. Elég csak megnézni a válaszokat akár csak itt is.
2021. jan. 1. 22:39
 8/33 anonim ***** válasza:
69%

"Karácsony azt hazudta, hogy 8 milliárddal olcsóbban újítja fel a Lánchidat, mint amennyiért Tarlós fel tudta volna újítani. Ez úgy, ahogy van, hazugság; a Tarlós-féle ajánlatban még a Széchenyi tér felújítása is szerepelt."

Igazad van, Karácsony bűvészkedett a retorikával, de ez csak annyit árul el róla, hogy politikus, azt nem, hogy alkalmatlan, vagy rossz üzletet csinált volna (nem mintha értenék hídfelújításhoz, de olvasd végig az okfejtésem).

Az előző pályázatot Tarlós már visszadobta ÉS tudtommal abból nem lehetett részmegvalósítást kérni. Szóval nem kérhetted belőle csak a híd felújítását, térrel, mindennel együtt fogadhatták csak el. Egyértelműen spórolni kellett, egyértelműen a híd élvez prioritást, szóval amit Karácsony csinált az az, hogy szépített a történeten, de végső soron jobb eredményt nem igazán várhattál el tőle.

Szóval eddig van 1 kommunikációs manőverünk Karácsonytól. Mid van még kérdező?

2021. jan. 1. 22:40
 9/33 anonim ***** válasza:
28%

#5 Köszi kérdező, de nem vagyok Karácsony fan. Sőt, bevallom Fideszes vagyok.

#1 voltam. öngól 2.0

2021. jan. 1. 22:42
 10/33 anonim ***** válasza:
igen
2021. jan. 1. 22:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!