Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy Karácsony fan valójában...

Egy Karácsony fan valójában sokkal elfogultabb, mint egy Orbán fan?

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném, hogy Karácsonyra szavaztam. Már akkor se az alkalmassága miatt, hanem mert úgy gondoltam, hogy Orbán leváltásához ezt meg kell lépnem. Végül jónak bizonyult a megérzésem, Karácsony valóban alkalmatlan (a vírustól függetlenül is).

Amikor Karácsony konkrét hibáira kérdezek rá ezen az oldalon, akkor a szokásos válasz, hogy eresztény vagyok/krumplit kapok vagy hogy Tarlósnak nagyobb hibái voltak. Nem is igazán emlékszem olyan válaszra ezen az oldalon, amiben egy Karácsony szavazó elismerné, hogy egy csomó hibás döntés született az utóbbi egy évben (a saját válaszaimat leszámítva).

2021. jan. 1. 22:07
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
És Draskovicsnak, aki személyesen jegyezte a két darab hazugságot? Nem kirúgás járna az ilyenért normális helyeken?
2021. jan. 1. 23:28
 22/33 anonim ***** válasza:
44%

Az, hogy 0% ra van pontozva, hogy a 300 forintos idézet hazugság, HVG-s forrással minden elárul a baloldalról :DD

Nekik mindegy, csak teli torokból lehessen üvölteni, hogy ÓÓÓÓRBÁÁÁN.

És jó válasz a kérdezőnek is.

Igen a baloldaliak hülyék, mind egy szálig.

2021. jan. 1. 23:32
 23/33 anonim ***** válasza:
36%

"És Draskovicsnak, aki személyesen jegyezte a két darab hazugságot? Nem kirúgás járna az ilyenért normális helyeken?"

Lehetséges, hogy ki lesz rúgva, Karácsony már kirúgott egy BKK vezért előtte.

De továbbra is néhány millión rugózól. Ezek cinkes dolgok, de igazából nincsen jelentőségük szembeállítva ezer másik hasonló esettel szemben Tarlós, vagy más fideszes kapcsán.

Tudnál mondani valami jelentőségteljesebbet is? Még mindig úgy érzem, mintha egy tinédzserrel beszélnék.

2021. jan. 1. 23:36
 24/33 A kérdező kommentje:

"Karácsony már kirúgott egy BKK vezért előtte"

Karácsony májusban rúgta ki a januárban, saját maga által kinevezett Varga Ivettet. Az a januári kinevezés is roppant jó döntésnek bizonyult, ha már a döntések felsorolását várod tőlem.

2021. jan. 1. 23:39
 25/33 A kérdező kommentje:

"Tudnál mondani valami jelentőségteljesebbet is?"

Amúgy miért kéne nekem bármit mondani, miközben a kérdésem a Karácsony fanok hozzáállásáról szól?

A kérdésem, hogy a Karácsony fanok nem elfogultabbak-e, mint az Orbán fanok.

2021. jan. 1. 23:42
 26/33 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

Boldog Karácsonyt kívánok (ezzel mindent elmondtam szerintem)

2021. jan. 2. 00:46
 27/33 anonim ***** válasza:

"A kérdésem, hogy a Karácsony fanok nem elfogultabbak-e, mint az Orbán fanok."

A kérdés megválaszolásához felkéne állítani néhány esetet, ami hasonló a fideszes mutyihoz és elfogultsághoz.

Kedvelem Karácsonyt és ha szerinted az nagyobb elfogultság, hogy másként állok hozzá egy pár milliós cinkhez baloldalon, mint egy (általában) több tízmilliárdos mutyihoz a fidesznél, akkor igen, elfogult vagyok.

2021. jan. 2. 09:13
 28/33 A kérdező kommentje:

"hogy másként állok hozzá egy pár milliós cinkhez baloldalon, mint egy (általában) több tízmilliárdos mutyihoz a fidesznél, akkor igen, elfogult vagyok"

Mindkét esetnél ugyanaz a szavazó dolga: elítéli a lopást, és a körített hazugságot is. Nem pedig jelentéktelennek nevezi és azt mondani, lehet hogy kirúgják a hazudozót (ami nyilván nem fog megtörténni).

Szerintem még lényeges azt is megjegyezni, hogy az ilyen kis összegű szerencsétlenkedések pont a vezetés alkalmatlanságára mutatnak rá. A nagy összegű korrupció inkább gonoszságra utal, mintsem alkalmatlanságra.

Mindenesetre elég nagy problémának tartom, hogy olyanok dolgoznak a BKK-nál, akik nem ismerik a szerződéseket, utánanézni is lusták és még az utastájékoztatást se akarják megoldani.

2021. jan. 2. 10:30
 29/33 anonim ***** válasza:

"Szerintem még lényeges azt is megjegyezni, hogy az ilyen kis összegű szerencsétlenkedések pont a vezetés alkalmatlanságára mutatnak rá."

Szerintem pedig ne feküdjünk alá annak a fideszes mainstream beetető hazugságnak, hogy Karácsony és stábja alkalmatlansággal küzd, miközben a fidesz nem.

Mondok egy nagyságrendekkel nagyobb példát: Kásler Miklós. El tudod képzelni azt a mérhetetlenül nagy szakmai sértést és hasraesést, hogy az Országos Onkológiai Intézet feje, igazgatója előlép az Emberi Erőforrások minisztereként, hogy aztán kézrátétes gyógyítással egyszintű ostobaságokat hordjon össze és elvegyék tőle a minisztériuma EGÉSZSÉGÜGYI részét? És azt odaadják egy Pintér Sándor féle rendőrpandúrnak, mert bár köze nincs az egészségügyhöz, legalább rendet tud tartani. Ez egy hatalmas üvöltés az alkalmatlanságról, ráadásul nem túl szerencsés időpontban.

De Tarlós városvezetéséből is előkotorhatok bakikat, ezen ne múljék, de amit mondani akarok az az, hogy találkozni kéne a realitással kérdező. A realitás pedig az, hogy amíg csak ilyen harmadrengű cinkes példákat tudsz előhúzni a kalapból, addig az pont azt bizonyítja, hogy ezekkel az emberekkel járunk a legjobban. Persze még elég sok időnk van hátra ezt eldönteni és felülvizsgálni.

2021. jan. 2. 10:43
 30/33 A kérdező kommentje:
Persze, hogy ezekkel járunk a legjobban, éppen ezért szavaztam ezekre. De ahogy látom, egy 2022-es kormányváltás esetén pontosan ugyanaz lesz ezeknek a céljuk, mint a mostani kormánynak: megvezetni a nem túl tájékozott szavazóbázist. A propaganda se hinném, hogy különb lesz, elég megnézni, ahogy Karácsony illegeti magát a kamerák előtt 12 lakás miatt.
2021. jan. 2. 10:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!