Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy Karácsony fan valójában...

Egy Karácsony fan valójában sokkal elfogultabb, mint egy Orbán fan?

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném, hogy Karácsonyra szavaztam. Már akkor se az alkalmassága miatt, hanem mert úgy gondoltam, hogy Orbán leváltásához ezt meg kell lépnem. Végül jónak bizonyult a megérzésem, Karácsony valóban alkalmatlan (a vírustól függetlenül is).

Amikor Karácsony konkrét hibáira kérdezek rá ezen az oldalon, akkor a szokásos válasz, hogy eresztény vagyok/krumplit kapok vagy hogy Tarlósnak nagyobb hibái voltak. Nem is igazán emlékszem olyan válaszra ezen az oldalon, amiben egy Karácsony szavazó elismerné, hogy egy csomó hibás döntés született az utóbbi egy évben (a saját válaszaimat leszámítva).

2021. jan. 1. 22:07
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Először is nem vagy képes nevén nevezni a hazugságot. Másodszor, ha nagyvonalú vagyok, akkor elfogadom, hogy Tarlós is csak ilyen árajánlatot kapott volna a hídért önmagában. De az semmiképpen se igaz, hogy jobb üzlet volt Tarlósénál.

Szóval az okfejtésed arra utal, hogy nem látod objektíven a világot és annak ellenére véded a hazugságot, hogy semmilyen egzisztenciális problémád nem származna abból, ha nem tennéd.

2021. jan. 1. 22:56
 12/33 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
69%

Karácsony fanok gondolkozása 3 pontban:

- egy fideszes mond valamit amivel nem értek egyet: fúúúúúúúújjjj mondjon le alkalmatlan krumplizabáló birkaaaaaaaaaa nézd a köztévét Mészáros nyenyenye

- amikor Karácsony hazudik: játszik a retorikával, tisztességes, okos ember

- én pedig egy függetlenobjektív médiából tájékozódó, demokratikus, nem megvesztegethető választópolgár vagyok!!!

2021. jan. 1. 23:01
 13/33 anonim ***** válasza:
79%

"Először is nem vagy képes nevén nevezni a hazugságot."

Azzal kezdtem, hogy igazad van, de ha neked szóról szóra kell hallanod, akkor tessék, Karácsony hazudott.

"De az semmiképpen se igaz, hogy jobb üzlet volt Tarlósénál."

Tarlós üzlete elsüllyedt költség, amit egyszer lemondtál, pláne egy ekkora projektnél, ilyen infláció mellett, ilyen közbeeső gazdasági hatások mellett, felejtsd el, hogy így hasonlítsd össze.

"Szóval az okfejtésed arra utal, hogy nem látod objektíven a világot"

Ebben mi nem volt objektív? Felismertem, hogy egy politikus hazudott, felismertem, hogy mik voltak a lehetőségei és kihoztam belőle, hogy kb. ennyi volt az elvárható legjobb eredmény.

Inkább várom a többi példádat, mert ezzel csak azt bizonyítottad, hogy Karácsony is hajlamos hazudni, de ahogy mondtam, ez csak politikussá teszi. Az, hogy még ezzel együtt is rosszabb lenne Tarlósnál, vagy bármilyen más fideszesnél, azt még sehogy se hoztad ki a gondolatmenetedből.

2021. jan. 1. 23:11
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Vagy te olyan naívan szavaztál Karácsonyra, hogy elhitted neki, hogy minden szava 100%-os őszinteséget fog tükrözni? Ha ennyi megingadta a teljes erkölcsi világodat, hogy akkor már inkább a fideszt sírod vissza, akkor még ott van a tojáshéj a valagadon. Mármint nem megsérteni akarlak, de ilyen magasztos problémázást általában az idákban úszó 16-18 évesek szoktak levágni nekem és kettőnk között valami velősebb beszélgetést szeretnék kihozni.
2021. jan. 1. 23:14
 15/33 anonim ***** válasza:
61%

11

Vicces, hogy egy szimpla hazugságon rugózol.

Orbánod meg ezt mondta anno:

"Az a miniszterelnök, akinek a kormányzása alatt az euro 300 forint fölé emelkedik, az nem tud kormányozni, és le kell mondania!"

Jelenleg 370 ft 1 euro, és Orbán még mindig kormányon van.

2021. jan. 1. 23:15
 16/33 anonim ***** válasza:
0%

Vicces, hogy egy szimpla hazugságon rugózol.

[link]

2021. jan. 1. 23:19
 17/33 A kérdező kommentje:

"Inkább várom a többi példádat"

Ott van a nem létező repülőtéri járatra eladott 14 millió forintnyi jegy, és az utána érkező hazugságcunami.

Eladták a jegyeket, majd azt hazudták, hogy nem volt lehetőségük törölni az automatából ezt a lehetőséget. Majd mikor Vitézy bebizonyította, hogy lehetett volna törölni, akkor csak megismételték azt, hogy nem lehetett törölni.

2021. jan. 1. 23:22
 18/33 A kérdező kommentje:

#14-15-16

Ha nem tűnt volna fel, a kérdésem a Karácsony fanok hozzáállásáról szól, nem a hazugságokról.

2021. jan. 1. 23:23
 19/33 anonim ***** válasza:

Lehetett volna törölni ingyen, de akkor hogy fizettünk volna ki a haveroknak 5 millió forintot arra, hogy 3 nyelven legyen kiírva, hogy ne vegyél ilyen jegyet, mert nincs ilyen járat?!

Erre válaszolj fideszbolsi!

2021. jan. 1. 23:24
 20/33 anonim ***** válasza:

"Ott van a nem létező repülőtéri járatra eladott 14 millió forintnyi jegy, és az utána érkező hazugságcunami."

A BKK-nak van egy rendszergazdája, akinek van egy főnöke, akinek van egy osztályvezetője, akinek van egy vezérigazgatója, akinek van egy akármilye a kormányhivatalban és a fővárosi önkormányzatnál, akinek ott van egy Karácsony Gergelye.

Az első hozzászólásom harmadik pontja: legyen jelentősége a példátnak.

Ez egy cinkes dolog volt, de Karácsonynak van hozzá a legkevesebb köze személyesen.

2021. jan. 1. 23:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!