Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem félelmetes hogy ezt a...

Nem félelmetes hogy ezt a világjárványt azt különbözteti meg az influenza járványtól hogy a politikusok bezárattak mindent/nincs kijárási szabadság?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen bármikor feloldhatják mert sosem volt rosszabb a koronavirus világjárvány mint egy influenza járvány(ja de influenzában meghaltak száma sosem volt tévében interneten)

Ezeket a számokat akármeddig mutogathatják és egész 2021 et elvehetik az emberektöl, bár májustól augusztus végéig enyhülést mondanak világsajtoban és Orbán egyaránt. Aztán újra korlátozások szeptembertöl.

Borzalmas világot élünk ahol nincs többé szabadság.

Már lassan fél éve megy ez a bohózat , de Bill Gates ajánlàsa szerint leghamarabb 2022 re nyithatnak ki éttermek edzötermek és térhet vissza élet régi kerékvágásba de bármikor 'mutálodhat' virus tehát bármikor lesz ürügy évekre bezárni mindent. Lassan 1 éve tartanak a szivatások.

2020. dec. 25. 07:12
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
33%

#49-es, biztos voltam benne. Mert anyádnak csak a pajzsmirigye beteg, nem az agya.

De ha egyszer elindul egy vírus, ami a szellemi képességek szerint válogat, ezek az "okosok" hullani fognak mint a legyek. Az lenne az új pestis, jó, ha a bolygó lakosságának 20%-a túlélné! :-))))

2020. dec. 26. 14:12
 52/59 anonim ***** válasza:
68%
Nekunk is van kronikus beteg veszelyeztetett szerettunk es pontosan ezert tunik fel a hisztizok alsagos termeszete. Mert mi eddig is nagyon nagyon feltettuk es vigyaztuk hisz minden influenzaszezon nagy kockazat, ebben a covid semmi ujat nem hozott azoknak akik valoban vigyaznak az embertarsaikra. De ti csak most kezdtetek el hiszteriazni, ez nagyon feltuno, tovabbra is azt mondom valaki vagy vigyazott a masik emberre eddig is vagy csak most bujik az idosek moge a sajat boret feltve.
2020. dec. 26. 14:26
 53/59 anonim ***** válasza:
23%

#52-es! Remek híreim vannak a számodra! Bár te valahogy lemaradtál eddig az információról, de örömmel közlöm veled: az influenzára régóta VAN VÉDŐOLTÁS!

Úgyhogy nem kell végigrettegni az influenzaszezont, be kell oltatni a veszélyeztetett szeretteidet!

2020. dec. 26. 14:57
 54/59 anonim ***** válasza:
68%

“ Ők nem tudnak a saját nézőpontjukon kívül gondolkodni.”

Ez mind igaz. A rettegőknek viszont nézőpontja sincs, csak ösztöneik.

A nyúl sem azért fut a róka elől, mert olyan okos és felelősségtudó, hanem mert benne van az ösztön.

2020. dec. 26. 15:14
 55/59 anonim ***** válasza:
71%
A nyúl akkor is fut, ha a szél megrezzenti a faágat. Ez most a helyzet a covidióta rettegőkkel.
2020. dec. 26. 15:16
 56/59 anonim ***** válasza:
77%
53. Lehet lemaradtal rola de az influenzaoltas nem ad 100%os vedelmet ahogy a covid sem fog igy pont ugyanugy kell vigyazni vele mint nelkule. A covidrettegok minden erve arra enged kovetkeztetni, hogy kizarolag magukert aggodnak mikor a szerencsetlen idosekkel peldaloznak.
2020. dec. 26. 16:22
 57/59 mindentudó99 ***** válasza:
30%
Majd csak jobban tudod már ki mi miatt agódik. Én nem vagyok veszélyeztetett korban de pl édesanyámat féltem. Hogy miért már fentebb leìrtam. Hogy te ezt felfogni képtelen vagy azt csak a csekély agykapacitásodnak tudom be. Ha te abba akarod kiélni magad hogy bizonygasd a covid veszélytelenebb az influenzánál tedd azt. Az az apró tény ne is zavarjon hogy bizonyìtottabn nem igaz
2020. dec. 26. 16:32
 58/59 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy tényleg elég sunyik a covidhívők, pont mint Orbán Viktor az idősek sávjával ha megfigyelitek. Egy darab idős nem kérte soha a külön sávot sőt rühellették de ő rájuk hivatkozva nagy jótevőnek beállítva magát bevezeti. A covidhívők ugyanígy mindig rájuk hivatkozással követelik a rettegést mindenkitől, holott egy időstől sem hallottam még, hogy ezt vagy azt kéne csinálnunk miattuk. Elég erkölcstelen másokra kenni azt ti mekkora betoji emberek vagytok, az idősek százszor keményebbek nálatok! :D
2020. dec. 26. 17:16
 59/59 anonim ***** válasza:
59%

“ A covidrettegok minden erve arra enged kovetkeztetni, hogy kizarolag magukert aggodnak mikor a szerencsetlen idosekkel peldaloznak.”

Pontosan. Már csak logikailag is, miért aggódnak? Mert “lyalllyy milyen rossz lesz nekem a rokonom nélkül.”

Ha valaki meghal, neki már nem rossz. Csak nekünk hiányzik, magyarul tiszta egoizmusból félnek hogy elvesztik.

2020. dec. 26. 17:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!