Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem félelmetes hogy ezt a...

Nem félelmetes hogy ezt a világjárványt azt különbözteti meg az influenza járványtól hogy a politikusok bezárattak mindent/nincs kijárási szabadság?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen bármikor feloldhatják mert sosem volt rosszabb a koronavirus világjárvány mint egy influenza járvány(ja de influenzában meghaltak száma sosem volt tévében interneten)

Ezeket a számokat akármeddig mutogathatják és egész 2021 et elvehetik az emberektöl, bár májustól augusztus végéig enyhülést mondanak világsajtoban és Orbán egyaránt. Aztán újra korlátozások szeptembertöl.

Borzalmas világot élünk ahol nincs többé szabadság.

Már lassan fél éve megy ez a bohózat , de Bill Gates ajánlàsa szerint leghamarabb 2022 re nyithatnak ki éttermek edzötermek és térhet vissza élet régi kerékvágásba de bármikor 'mutálodhat' virus tehát bármikor lesz ürügy évekre bezárni mindent. Lassan 1 éve tartanak a szivatások.

2020. dec. 25. 07:12
1 2 3 4 5 6
 31/59 Koplárovics Béci ***** válasza:
19%

Értem. Tehát a Z-generáció szerint, aki 60 éves, az nyugodtan meg is dögölhet. Hiszen majd te élsz helyette. Szép új világ, mondhatni The New World Order.

És különben is ki fél? Te vagy befosva egy oltástól, mint egy 5 éves ovis.

2020. dec. 25. 12:37
 32/59 anonim ***** válasza:
76%

Tudod #30én sem értek egyet a kérdezővel teljesen. De nálam jóval bölcsebb emberek azt mondták:

-"give me liberty or give me death"

-"az az ember aki feláldozza a szabadságát abiztonságért, nem érdemel sem szabadságot, sem biztonságot".

És én általában megfogadom a bölcs emberek intelmeit.

No nem a Szlávik meg Boldogkői féle fizetett propagandistákét, akik azt mondják amit a kormány hallani akar.

2020. dec. 25. 12:38
 33/59 A kérdező kommentje:

Tehát életünk végéig így kell élnünk hogy megóvjuk azokat akik félnek?

Aki fél az bújkáljon aki nem az élhessen szabadon.

Ugyanúgy akire veszélyes oltassa magát de akire veszélytelen azt ne oltsák már mások kérésére.

2020. dec. 25. 12:51
 34/59 anonim ***** válasza:
81%
6-os vagyok, én b*szottul nem akarok ezen a világon szenvedni 40 évet se, nem hogy többet... :D szurkoljatok hogy beledöglök a vírusba, úgy is én is azt szeretném :D
2020. dec. 25. 17:46
 35/59 Koplárovics Béci ***** válasza:
21%

"Tehát életünk végéig így kell élnünk hogy megóvjuk azokat akik félnek?"

Történelemből is olyan jó lehetsz, mint biológiából. Voltak már a történelem során cudar járványok, túl vagyunk rajta. Tehát nem.

"Aki fél az bújkáljon aki nem az élhessen szabadon."

És aki nem fél, de szeretné megóvni idősebb, esetleg betegebb családtagjait? Egyelőre a félelem csak az oltástól van. Pont mint az ovisok.

"Ugyanúgy akire veszélyes oltassa magát de akire veszélytelen azt ne oltsák már mások kérésére."

Igazából volna egy társadalmi felelősségvállalás is, mint az emberiség része. Sajnos ez egyre inkább eltűnik, és az "öreg már minek él" nézet tör előre. Szomorú. Ez már gyakorlatilag a Skynet, ahol a gyengét el kell pusztítani.

2020. dec. 25. 18:01
 36/59 anonim ***** válasza:
57%

“ Egyelőre a félelem csak az oltástól van.”

Ok. Te nem félsz az oltálstól. Akkor adass be magadnak a t61-esből, ha van vér a pucádban. Csak egy oltás.

“ Igazából volna egy társadalmi felelősségvállalás is, “

Manapság ez a birka kollektív öntudat szinonímája.

“Sajnos ez egyre inkább eltűnik, és az "öreg már minek él" nézet tör előre. Szomorú.”

Sajnos van ilyen is, de szerencsére nem ez a jellemző. Bár a mai generációt erre nevelik egy ideje.

2020. dec. 25. 19:30
 37/59 Torcsa90 ***** válasza:
74%
17. Csak ragadjunk le egy számnál. Azt írod 1.7Millio ember halt meg egy év alatt a 7000millio lakossagú bolygón. Az 0.024%. Az elhunytak 98%a 80+ év feletti. Nekem nem tűnik veszélyesnek a vírus már csak ebből kiindulva. Nem tudjuk hányan estek át rajta, mert az emberek megint csak túlnyomó többsége tünetmentesen veszeli át. Megint nem tűnik valami veszélyes dolognak. Eddig én sem voltam ilyen hatterhatalmi összeesküvés elmélet gyártó/hívő de amiota fenysebesseggel tüntetik el a szkeptikusokat kormanyzatilag és az összes közösségi média is tiltja őket (nem virustagadok csak az intezkedesekkel szemben szkeptikusokat is) azért elgondolkodom.
2020. dec. 25. 20:04
 38/59 anonim ***** válasza:
87%

37, szerintem nagyon sokan vagyunk ezzel így. Eddig nem tudtam mi a konteó, és mi nem. Ez egyértelművé tette, főleg hogy a “konteósok” 2012-ben pontosan ezt jósolták.

Van olyan családtagom is, aki elutasított minden ilyen elméletet, de ez felébresztette, és 180 fokot fordult.

2020. dec. 25. 20:10
 39/59 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező úgy teszel mintha olyan nagy életed lenne.
2020. dec. 25. 21:36
 40/59 anonim ***** válasza:
77%
Kicsit túlzásba estek tényleg.
2020. dec. 26. 02:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!