A rendkívüli jogrend lényege az, hogy bizonyos alapjogokat a veszély elhárításának érdekében adott mértékben korlátozni lehet. Ilyen például a szabad mozgás és a gyülekezés szabadsága. Most pedig éppen rendkívüli jogrend van érvényben.
2020. nov. 21. 09:23
3/48 anonim válasza:
Nem sérti.
Vannak olyan jogok amik előrébb valók a másik jognál, ilyen az élethez és a biztonsághoz való jog.
Amikor sok embertársunk élete és biztonsága kerül veszélybe HA ezek a korlátozások nem lépnek életbe, akkor bizony az ő joguk megelőzi azokét akik ezt a veszélyt okozhatják, és bizony teljesen jogszerűen bevezethetőek ezek a korlátozások.
2020. nov. 21. 09:24
4/48 anonim válasza:
nem
2020. nov. 21. 09:37
5/48 anonim válasza:
De igen. Néhány hónap alatt totális diktatúrát épített ki a hatalom egész Európában, és könnyen lehet, hogy nem is lesz vége soha, hacsak fel nem lázadunk.
2020. nov. 21. 09:51
6/48 anonim válasza:
De.Nem sokára azt is megszabják majd,hogy mikor és milyent sz.rjak.
2020. nov. 21. 10:04
7/48 anonim válasza:
#5 Tipikus hülyegyerek mentalitás. Nem vagy képes megérteni, hogy pontosan azért kellett ezt meglépni, mert korábban, amikor elég lett volna ennél sokkal kevesebbet tenni, akkor arra sem voltatok hajlandóak.
"Nekem ne mondják meg hova megye nyaralni!" "Nekem ne akarják megszabni hogy hordjak maszkot, mossak kezet meg fertőtlenítsek!" "Nem igaz a vírus, nincs is, nem is kell semmit védekezni ellene!" Ezek miatt jutottunk oda hogy most már nem kérnek, köteleznek.
Ha betartottátok volna azt amit kértek korábban, akkor nem lett volna ekkora baj és most nem kellene ilyen korlátozásokat csinálni!
2020. nov. 21. 10:05
8/48 anonim válasza:
Mekkora baj? Most sincs nagyobb baj, mint egy sima influenzajárvány idején, csak a média és a politikusok fújják fel, hogy a félelemre alapozva fenn tudják tartani a diktatúrát.
2020. nov. 21. 10:07
9/48 anonim válasza:
#8, soha az életben nem volt 600 ember lélegeztető gépen, egy időben.
Ekkora kamu.
Én voltam már régebben, kerüld el!
2020. nov. 21. 10:11
10/48 anonim válasza:
Az se százas aki diktatúrát kiált, de az se aki retteg... ha eddig is mindenki betartotta volna a szabályokat kb ugyanennyi beteg lenne. Bár tudom aokan tapsikolnak hogy milyen jó, ha felülről megmondják nekik a tutit...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!