Nem sérti a szabadsághoz való jogokat a korlátozások?
Figyelt kérdés
Nem értem, mi az hogy nem mehet ki valaki tenni egy kört a kocsijával vagy gyalog csak úgy amikor akar? Nem érintkezik senkivel a fűnek sem árt.2020. nov. 21. 09:20
41/48 anonim válasza:
42/48 anonim válasza:
#37 na, vártam ezt a konteózást már. Amikor az érvek elfogynak már, akkor szoktak a magad fajták provokálódni, személyeskedni. Mondjuk azt nem tudom honnan veszed, hogy egy vállalkozó mióta “pöcsörészik” más pénzén, miközben ezerféle adót, járulékot be kell fizetniük, de te ezt biztosan jobban tudod. Nézd tovább az ATV-t, ott szokták nyomni ezt a konteó dumát. Amúgy kétlem, hogy te valaha is vállalkoztál.
43/48 anonim válasza:
#37 plusz, aki egó kérdést csinál, az is te vagy. Húzzák le az éttermek a rolót, mert neked nem tetszik, hogy minden sarkon áll egy.
44/48 A kérdező kommentje:
Na tessek, el lett torolve az oregek idosavja! Ebbol is latszik hogy nekem volt igazam, belattak hogy egy rossz dontest hoztak.
2020. dec. 16. 09:04
45/48 anonim válasza:
42 43
Én nem egozok, piaci berendezéskedést követem. Ami úgy szól, hogy aki nem tud megélni, és nem készül fel a válságra, az elbukik. Ez nem személyeskedés, ez nem konteo, ez nem ATV, ez a szabály, amit a rendszerváltásnál, a vállalkozás indításánál te és mindenki más elfogad.
Nem gondolom, hogy minden vállalkozó a pöcsét vakarja, nem is ment tönkre mindenki. Az ügyesebbek nem.
Ezen felül nem tudom az ATV hogy jött ide, de nyugodtan nyomathatod, igazán humoros
46/48 anonim válasza:
Jah és nem mellesleg kaptál egy rakás érvet, és neki kezdtél személyeskedni.
Miért projektálod rám a saját viselkedésed? ;)
47/48 anonim válasza:
Ha valóban veszélyes lenne a vírus, akkor nem sértené. De mivel csak megvezették az embereket, nagyon is sérti, ugyanis nincs semmilyen hiteles módon alátámasztva, hogy indokolt lenne ilyen mérvű korlátozás. De mivel az emberek többségét sikeresen hipnotizálták, ők azt hiszik, hogy ez így van rendjén, pedig qrvára nincs. Ártatlan embereket háziőrizetbe zárni nem vall jogállamiságra.
48/48 anonim válasza:
Az nem hiteles, ahol a stockholmi bedőlt intenzív ellátásról olvastál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!