Nem csorbúl a liberális szabadság ezután?
" egy meleg ferfi sem akar anya lenni"
Ebben nem vagyok annyira biztos.
Nincs két bit. Egy bit van. Egy bit állapota 0 vagy 1 lehet, két bit már lehet 00, 01, 10 és 11.
Azt senki se vitatta, hogy mit jelent az "apa" és az "anya" szó, ez csak kampány a Fidesznek. Ez kivételesen nem csorbítja a szabadságot. A kormány korábban se ismerte el a transzneműeket. A homoszexuális férfi nem akar anya lenni, mert ő egy férfi. Kész. Itt nincs vita, itt egyszerű definícióról beszélünk. A transznemű nő anya akar lenni, mert ő nő, viszont a kormány nem ismeri el, hogy nő, mert ők pont szarnak a tudományra, nekik az illiberalizmus fontosabb.
Habár a non-binary témájáról sokat lehet vitatkozni, azt leszögezem, hogy szerintem a melegházassággal semmi baj sincs. És a tudomány szerint a melegek örökbefogadásával sincs baj: [link]
"Azt az emberek mondják ki a közösség értékei alapján."
Ha ez így lenne ez az utóbbi törvénymódosítás nem történt volna meg.
A kelet-közép európai régióban magyarország a második legtolleránsabb a melegekkel kapcsolatban.
3-as: " egy meleg ferfi sem akar anya lenni"
Ebben nem vagyok annyira biztos.
Szájer mondta neked? Vagy miért kételkedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!