Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az ellenzék küzd a hátrányo...

Ha az ellenzék küzd a hátrányos megkülönböztetés ellen, akkor Orbán Viktort miért gúnyolják a magassága miatt? 174 centivel "felcsúti törpének" hívják, akkor én mit mondjak, ha csak 168 centi vagyok?

Figyelt kérdés
Érdekes, hogy az LMBT emberek jogaiért sírnak, de közben ők is ugyan olyan fasiszták, az, hogy megalázzák az alacsony embereket az senkit sem érdekel.

2020. dec. 17. 23:43
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Tehát a másik sértegetése primitívség? Akkor miért baszattjátok szegény Orbit hogy törpe?
2020. dec. 18. 16:40
 22/38 anonim ***** válasza:
21: primitív emberek mindkét oldalon vannak, pl. akik Fletót idiótázzák a másik oldalon
2020. dec. 18. 16:44
 23/38 anonim ***** válasza:

21

Én nem basztatom. Mi nem egy nagy homogén massza vagyunk, mint már azt írtam korábban. Mondjuk ezt nyilván nehéz felfogni fidesz-birkaként.

2020. dec. 18. 16:45
 24/38 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van, de nem is azt mondtam hogy te basztatod. Viszont egy dolgot nem értek: elmondtad szépen hogy nem egy nagy homogén massza vagytok, azt viszont nem tudod elképzelni hogy a fidesz szavazók nem azok. Vagy a fidesz-birka nem erre utalt?

Amúgy nem vagyok fideszes szóval még az sem állja meg a helyét xd

2020. dec. 18. 16:53
 25/38 anonim ***** válasza:

24

Nézd én a fideszesektől mindig ugyanazokat a válaszokat kapom: "mé, gyurcsény jobb vót?", "soros", "behoznád a migránsokat".

2020. dec. 18. 16:57
 26/38 anonim ***** válasza:
47%
De egyébként ez a kérdés is annyira buta. Alapvető fogalmakkal nincs tisztában a kérdező.
2020. dec. 18. 16:59
 27/38 A kérdező kommentje:
#26 miért is? Nem a liberálisok hangoztatják azt, hogy egyenlő bánásmód legyen? Én egész életemben kirekesztést kaptam a magasságom miatt. Engem is ugyan úgy képviselniük kéne, mint a melegeket.
2020. dec. 18. 17:03
 28/38 anonim ***** válasza:

25

Én nem hiszem hogy egyiket is leírtam volna, és mégis fideszesnek lettem titulálva. Amúgy ahogy mondtad, nem minden fideszes egyforma. Nekem van olyan ismerősöm aki értelmes, nem a krumpli miatt szavaz a fideszre, meg van olyan is aki amiatt. És mégis egy kalap alá vennéd őket annak ellenére hogy most mondtad el hogy nem lehet 😀

2020. dec. 18. 17:04
 29/38 anonim ***** válasza:

"Nem a liberálisok hangoztatják azt, hogy egyenlő bánásmód legyen?"

Liberálisok =/= egész ellenzék.

2020. dec. 18. 17:09
 30/38 anonim ***** válasza:
Az ellenzék a pont hogy egyenlő a liberálisokkal. Az ellenzéki ideológia mindenhol a liberalizmus, nem rudsz egyszerűen olyan pártot mondani ami számottevőbb, es nem liberalista
2020. dec. 18. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!