Ha az ellenzék küzd a hátrányos megkülönböztetés ellen, akkor Orbán Viktort miért gúnyolják a magassága miatt? 174 centivel "felcsúti törpének" hívják, akkor én mit mondjak, ha csak 168 centi vagyok?
Akkor te mi alapján vagy liberális? Mi ez a kettős mérce?
És akkor képzeld el, ha egy liberó párt lenne hatalmon, és korlátlan hatalmat kapna minden egyes híve.
Kb az élő fába is belekötnének, így csak a hetero, fehér, családos embereket bszogatják, hatalomra kerülés esetén jönnének már a pedofilok, nekrofilok, leszbikusok, melegek, feketék, fehérek, sárgák,1 férfi 1 férfi, 1 nő 1 nő, gyerekesek, gyerek nélküliek, stb.
Nem véletlenül akarták gyomlálni időtlen idők óta ezt az ideológiát.
Egyrészt nem tiszta, kikhez is szól pontosan a kérdésed. Elég sokan vagyunk, akik utálják Orbánt, van közöttünk liberális is, de ugyanakkor jobboldaliak is. Felejtsük már el, hogy a fidesz jobboldali. Egy lótúrót! Az egy posztkommunista maffiapárt keresztény-konzervatív maskarában.
Másrészt tudjunk már különbséget tenni egyszerű gúnyolódás, csúfolódás és hátrányos megkülönböztetés között. Orbánt nem azért utáljuk, mert alacsony. Ha magas lenne, ugyanúgy szidnák, és akkor meg pont a nagy termetével gúnyolnák. Orbán amúgy semmilyen hátrányt nem szenved azzal, hogy egyesek letörpézik, mint korábban is írtam, akkor lenne szó hátrányos megkülönböztetésről, ha valamilyen tulajdonsága miatt csorbulnának a jogai, de ugye erről szó sincs.
19
Így van, az csak primitívség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!