Aki petárdázni akar, meg rakétákat lövöldözni, annak javaslom a pincét, garázst, bátrabbak nyugodtan felaldozhatják a nappalit is😂
2020. dec. 10. 15:53
22/31 anonim válasza:
Hála a jó égnek! Végre történik valami olyan is, aminek értelme van!
2020. dec. 10. 19:46
23/31 anonim válasza:
Mivel az árusítást nem engedélyezik így gyakorlatilag már be van tiltva, így max amiket külföldről behoznak azt használják. De szerintem ez nagyon töredéke az átlag mennyiségnek. Legalább nyugi lesz, ezt én se bánom.
2020. dec. 10. 23:54
24/31 anonim válasza:
Nem lesz konténeres árusítás 28-31 között erről volt szó. Az online webshopok továbbra is üzemelnek. A kijárási tilalom este 8 tól kezdődik. Este 6 órától lehet közterületen használni tűzijátékot. Magánterületen a T1 P1 F2 F1 kategóriákat egész évben lehet használni! Az F3 mat közterületen 6-8 között fel lehet használni. Magánterületen azt is egész éjszaka. Tűzijátékot nem csak december 28-31 között lehet vásárolni hanem bizonyos kategóriákat egész évben!
2020. dec. 11. 08:23
25/31 anonim válasza:
#24 Tudnál valami linket vagy címet mondani ahol ezt megnézhetem - vagy csak szerepelt valahol a médiában?
Nem szoktunk mi tűzijátékot venni szilveszterkor, de mivel nekünk családi házunk van, most fontolgatom hogy idén más nézhesse azt amit mi lövünk fel, mert nekünk van saját kertünk, a lakótelepiseknek meg nem. Én is arra gondoltam, hogy rendelek a neten, de ha magát a tűzijátéKOZÁST tiltják meg akkor nem. Annyira nem fontos. Köszi előre ha van valami konkrét címed!
2020. dec. 11. 08:57
26/31 anonim válasza:
Nincs még rendelet, annyi biztos hogy konténeres árusítás nem lesz idén, webshopokból lehet rendelni, vagy ha megmaradt előző évben.
Tudom elvileg a 3-as (vagy a többit is?!) kategóriás tűzijátékokat vissza kéne venni, de a gyakorlatban senki nem olyan hü.lye.
Szerintem kertes házban ugyan úgy lehet fellőni majd.
Elvégre kisebb tűzijátékokat egész évben lehet használni.
2020. dec. 11. 10:21
27/31 anonim válasza:
#26 Vagyis amíg nem jelenik meg konkrétan a tűzijátékozást magát tiltó rendelet, addig feltételezhetjük, hogy magán területen lehet majd csinálni ha az illető betartja a kijárási korlátozást.
2020. dec. 11. 10:52
28/31 anonim válasza:
27
"magán területen lehet majd csinálni ha az illető betartja a kijárási korlátozást"
A saját udvaromba vagy kertembe a kijárási tilalom ideje alatt is kimehetek.
2020. dec. 11. 10:58
29/31 anonim válasza:
#28 ezt jelenti amit leírtam. De a lényegen nem ez volt, hanem hogy HA nem sérti meg a kijárási korlátozást MERT magánterületen van AKKOR szabad tűzijátékozni. HA elfogadjuk az értelmezését így annak, hogy még nincsen ezt tiltó rendelet.
2020. dec. 11. 11:02
30/31 anonim válasza:
nem tilos!! Mármint nem mindenhol..! Közterületen tilos de a saját tulajdonon( udvaron, stb.) SZABAD!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!