Most tényleg tilos lesz tűzijátékozni?
"Te évi egy éjszaka miatt hisztizel."
Ez mind két félre igaz, arra is, aki úgy tesz, mintha PTSD-je lenne és csak ne durrogtassanak az ő közelében, és arra is aki tűzijátékozni akarna az év egyetlen napján, amikor ezt megteheti.
A mezőn csak a vadakat zavarhatja. De rá se b@ssz@tok!
Hát ezért tart itt a bolygó! Mert ez az invazív ocsmány faj azt hiszi, ő itt az atyaúristen, és minden csak őérte van. Undorító, remélem nem sok van már hátra az emberiségnek!
12 és kérdező:
Hiszti közben azzal érvelni, hogy a másik hisztizik... (Megjegyezném, én nem írtam, hogy bajom lenne a tűzijátékkal.)
De nem kéne úgy beállítani a dolgot, mintha a fiatalságotokat vagy az életeteket venné el ez a korlátozás. Ez van, lépjetek tovább, foglaljátok le magatokat mással.
Ügyeletes infantilis kérdés
Hát, képzeld el kérdező! Én még inni se ihatok! Egy jó extasy tablettát meg se említsd!
Most mi lesz, mindmeghalunk? Azért túl fogjuk élni, nem?
Megint valami hülyeségen kezdtek veszekedni feleslegesen.
Még senki nem tudja, hogy lehet-e majd tűzijátékozni vagy nem lehet.
Nekem minden évben hozzá tartozik a szilveszterezéshez, hogy családilag az éjféli koccintás után kivonulunk az utcára és nézzük a tűzijátékokat. De volt már olyan szilveszterünk hogy a ködben még egymást sem láttuk rendesen, nem hogy bármi mást, így nem volt tűzijáték nézegetés - túléltük. ha nem lehet most sem, azt is túl fogjuk élni.
Ahogyan 50 éve mindenki túléli azok közül akik meg nem szeretik nézni, csinálni, évente egyszer kicsit hangosabbra állítják a tévét vagy rádiót és ennyi. És ne jöjjön senki azzal, hogy zavarja az alvásban, mert vagy még fent van akkor, hiszen szilveszter van, vagy már régen lefeküdt aludni, akkor meg nem fog rá felébredni.
Szemetet nem kellene széthagyni amivel jár, egyéb baj nincs vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!