Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az SZFE tüntetők most hazamenn...

Az SZFE tüntetők most hazamennek, hogy tilos a gyülekezés?

Figyelt kérdés
2020. nov. 9. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Még tüntiznek?
2020. nov. 9. 11:40
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Kénytelenek lesznek, mert most már okkal kapnák a bírságot, hogy miért is gyülekeznek.
2020. nov. 9. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Koronavírus vs szfe tüntikézők

Ki nyer?

2020. nov. 9. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Muszáj lesz.
2020. nov. 9. 11:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez jó kérdés... elméletbe ugye az egyetem (bizonyos szempontból) hivatalosan bezárt február 1-ig és ugye most itt van a csoportosulás elleni rendelet.

Igazából ha bent maradnak, kockáztatják, hogy szétbírságolják őket és a média arról fog szólni milyen felelőtlenek és még a vírusvédelmi törvényeket se tartják be (és még a nem kormánypárti média se arról fog cikkezni milyen bátrak, hogy ilyen rendelkezések mellett is kiállnak az SZFE-ért, mégha akkora támadást nem is fognak kapni) Ha kimennek, akkor meg igazából vége a bulinak.

Ez egy ilyen lose-lose szituáció, nem tudnak belőle győztesen kikerülni. Az meg, hogy melyik választják, szerintem ők se tudják, így közülünk bárki is csak azt tudja elmondani "én mit lépnék".

2020. nov. 9. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:
21%
Libsiknek most is szabad.
2020. nov. 9. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Érvénytelen lessz, a félévük.
2021. jan. 19. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!