Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor tilos a közterülete...

Most akkor tilos a közterületen evés is?

Figyelt kérdés
A gyrososnál vett hamburgert majszoltam útban a buszmegálló felé, át a belvároson. Két közteres odalépett, hogy ezt most vagy kidobom és felhúzom a maszkot, vagy ez 30 ezerbe fog kerülni. Előbbi mellett dööntöttem, mert a buszt is el kellett érnem, és 30 ezret sincs kedvem fizetni. (pont bekalkuláltam, hogy a hambi elfogyasztása alatt érek a buszpályaudvarra). Legyen már vége ennek az egésznek...

2020. dec. 8. 15:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Miért nem volt rajtad "Csak a Fidesz!" kitűző?
2020. dec. 8. 15:56
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
A dohányzás és az ivás is tilos! Csak nincs kimondva! Nem veheted le a maszkot az a szabály. Ki kell menni no mask zone-okba, ott ehetsz.
2020. dec. 8. 15:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A közterületesek mindig szemétkednek által. Azt hiszik rendőrök
2020. dec. 8. 16:05
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Olyan opció nem volt, hogy felhúzod a maszkot, de viheted tovább a hamburgert a kezedben?
2020. dec. 8. 16:07
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
Nézd, ha kell maszk akkor kell maszk, lehet ha valahova félrehúzódz nem szólnak érte
2020. dec. 8. 16:07
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

tilos, ahogy a második is mondja. Köztereseken nem lepődök meg, annyira sincsenek megfizetve mint a rendőrök.

Sajnos most még pár hétig, hónapig sok megszokott, hétköznapi dolgunk lesz a gyorshajtással megegyező súlyú szabálysértés. De mi még mindig nem szigorítottunk be úgy mint a szlovének, olaszok.

2020. dec. 8. 16:11
 7/13 anonim ***** válasza:
53%
Én lenyomtam volna a torkán a geczinek.
2020. dec. 8. 16:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Kamu sztori.
2020. dec. 8. 18:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"ezt most vagy kidobom és felhúzom a maszkot, vagy ez 30 ezerbe fog kerülni"

B*szt*d volna a képébe.

2020. dec. 10. 10:27
 10/13 anonim ***** válasza:

6 os mert ha jobban megfizetve lenne akkor kevésbé lenne embertelen veled és bunkó?ez aztán a logika

"tilos, ahogy a második is mondja. Köztereseken nem lepődök meg, annyira sincsenek megfizetve mint a rendőrök."

2020. dec. 11. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!